Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Bavarian Nordic bevilges lån på EUR 30 mio. af den Den Europæiske Investeringsbank

09-08-18 kl. 9/8 2018 17:56 | Bavarian Nordic 258,00 (-0,39%)

  • Finansieringen, der ikke udvander selskabets aktionærer, vil støtte opførelsen og valideringen af en kommerciel fyldefabrik til selskabets vacciner
  • Selskabet opjusterer forventningerne til kapitalberedskabet ved årets udgang

KØBENHAVN, Danmark, 9. august 2018 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) meddelte i dag, at selskabet har sikret en lånefacilitet på EUR 30 mio. fra Den Europæiske Investeringsbank (EIB), som ejes af medlemsstaterne og varetager Den Europæiske Unions langfristede långivning. EIBs finansiering er garanteret af den Europæiske Fond for Strategiske Investeringer.

Lånefaciliteten vil støtte Bavarian Nordics investeringer i en ny fyldelinje, der er under opførelse, og som forventes at være driftsklar i 2021. Fyldelinjen vil udvide selskabets nuværende produktionskompetencer, og vil sætte Bavarian Nordic i stand til at varetage færdigvareproduktionen af IMVAMUNE® koppevaccinen samt andre vacciner i fremtiden. Indledningsvist vil fyldelinjen blive valideret til færdigvareproduktion af frysetørret IMVAMUNE, som skal leveres i henhold til en igangværende kontrakt med den amerikanske regering.

Lånet, der ydes uden sikkerhedsstillelse, kan udnyttes i en eller flere trancher inden for en fastsat tidsramme. Lånet ydes på favorable vilkår med fast eller variabel rente og et fast rentetillæg på 3,21%.  Tilbagebetalingsperioden kan være op til 7 år fra tidspunktet for udbetaling af trancherne.

Som følge af opnåelse af lånet, opjusterer selskabet sine forventninger til kapitalberedskabet ved årets udgang fra DKK 1.850 mio. til DKK 2.100 mio.

Om Bavarian Nordic
Bavarian Nordic er et fuldt integreret biotekselskab, der er fokuseret på udvikling af innovative og sikre vacciner mod cancer og infektionssygdomme. Med udgangspunkt i vores virale vaccineplatform, MVA-BN®, har vi udviklet en bred portefølje af produktkandidater, der sigter mod at forbedre sundheden og livskvaliteten for børn og voksne. Vi leverer den ikke-replikerende koppevaccine IMVAMUNE® til det amerikanske strategiske nationale beredskabslager samt til andre landes beredskaber. Vaccinen er godkendt i EU (under handelsnavnet IMVANEX®) samt i Canada. Ud over vores mangeårige samarbejde med den amerikanske regering om udvikling af IMVAMUNE® og andre medicinske foranstaltninger, har vi inden for infektionssygdomme et egenudviklet program for RS-virus samt vaccinekandidater mod Ebola, HPV, hiv og hepatitis B, der udvikles som led i et strategisk partnerskab med Janssen. Desuden har vi i samarbejde med National Cancer Institute udviklet en portefølje af aktive cancerimmunterapier, der er udformet til at ændre patienters sygdomsforløb ved at fremkalde et robust og bredt immunrespons mod kræft, og som har en favorabel bivirkningsprofil. I samarbejde med flere medicinalselskaber søger vi at udforske den potentielle synergieffekt ved at kombinere vores immunterapier med andre immunmodulerende lægemidler, som fx checkpoint-hæmmere. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com eller følg os på Twitter @bavariannordic.

Udsagn om fremtiden
Denne meddelelse indeholder fremadrettede udsagn, som er forbundet med risici, usikkerheder og andre faktorer, hvoraf mange er uden for vores kontrol. Dette kan medføre, at faktiske resultater afviger væsentligt fra de resultater, som er omhandlet i ovennævnte fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn omfatter udsagn vedrørende vores planer, mål, fremtidige begivenheder, præstation og/eller anden information, som ikke er historisk information. Alle fremadrettede udsagn skal udtrykkeligt vurderes i sammenhæng med de forbehold, der er taget eller henvist til i denne erklæring. Vi påtager os ingen forpligtelser til offentligt at opdatere eller revidere udsagn om fremtiden således, at disse afspejler efterfølgende begivenheder eller omstændigheder, undtagen i det omfang dette er foreskrevet ved lov.

Kontakt
Rolf Sass Sørensen
Vice President Investor Relations
Tlf. +45 61 77 47 43

Selskabsmeddelelse nr. 18 / 2018

2018-18-da
Aug 9, 2018
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - Bavarian Nordic

PRIS 258,00
ÆNDRING -1,00 (-0,39%)
ÅBEN 258,50
SIDSTE LUK 259,00
DEBAT 3 spændende TA-aktier til næste uge.
OMX Børsmeddelelser

RELATEREDE NYHEDER