Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

FLSmidth indgår kontrakt om udstyr til cementfabrik i Sydamerika

08-01-19 kl. 8/1 2019 13:49

Pressemeddelelse, København, Danmark

FLSmidth har i dag indgået en kontrakt om levering af udstyr til en ny cementfabrik i Paraguay, Sydamerika. Kontrakten har en værdi på mere end 350 mio. kr.

Fabrikken forventes at starte op inden for 24 måneder og ventes at være i fuld drift i 2021. Fabrikken vil have en kapacitet på 2.500 tons pr. dag og vil hovedsageligt levere cement til det lokale marked. FLSmidth skal stå for produktionslinjens design og konstruktion og levere energiøkonomisk udstyr til hele produktionen, fra knusning til pakning, mens kunden står for konstruktion og opførelse af fabrikken.

"Kunden skal bruge en teknologisk avanceret løsning for at kunne imødekomme den konstante efterspørgsel efter cement i denne udviklingsregion. Kontrakten understreger vores position som den førende leverandør af det mest produktive og energiøkonomiske udstyr og teknologi til kunder i cementindustrien, som lægger vægt på produktivitet, driftssikkerhed og bæredygtighed", udtaler Jan Kjaersgaard, President, Cementdivisionen.

FLSmidth har modtaget forudbetaling, og ordren træder i kraft med det samme og bliver indregnet i ordreindgangen for 1. kvartal 2019.

Kontakt Investor Relations
Nicolai Mauritzen, tlf. +45 36 18 18 51, nicm@flsmidth.com

Kontakt Media Relations
Sofie Karen Lindberg, tlf. +45 30 93 18 77, skl@flsmidth.com

FLSmidth leverer bæredygtig produktivitet til den globale mine- og cementindustri. Som markedsledende leverandør af design, udstyr og serviceløsninger skaber FLSmidth resultatforbedringer, omkostningsbesparelser og sikrer en reduceret miljøbelastning. FLSmidth har aktiviteter i 50 lande og hovedkontor i København, og koncernen havde med sine 11.700 ansatte en omsætning på DKK 18 milliarder i 2017. www.flsmidth.com
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel