Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

FLSmidth frasælger materialehåndteringsaktiviteter

09-01-19 kl. 9/1 2019 15:45

9. JANUAR 2019

PRESSEMEDDELELSE, København, Danmark

FLSmidth har indgået aftale om salg af sine materialehåndteringsaktiviteter til Rainbow Heavy Machineries. Transaktionen struktureres som en afhændelse af visse aktiver. Transaktionen betyder, at FLSmidth fremadrettet ophører med at drive materialehåndteringsaktiviteter, der ikke vedrører mineforretningen.
                                         
Størstedelen af FLSmidths materialehåndteringsaktiviteter uden for mineforretningen leveres gennem Wadgassen GmbH i Tyskland. Materialehåndteringsaktiviteterne har været klassificeret som bestemt for salg og indregnet under ophørende aktiviteter siden 2015 og havde i 2017 en omsætning på DKK 880 mio.

FLSmidths planlagte frasalg af materialehåndteringsaktiviteter omfatter:

  • Overdragelse af medarbejdere, brand og immaterielle rettigheder til Rainbow Heavy Machineries.
  • Alle igangværende projekter varetages fortsat af FLSmidth, dog med levering i henhold til en driftsaftale med Rainbow Heavy Machineries. Projekterne forventes afsluttet i løbet af 2019-2020.

De efterfølgende materialehåndteringsaktiviteter indregnes fortsat under ophørende aktiviteter. Transaktionen får ingen indvirkning på forventningerne til 2018. Transaktionen er med forbehold af en række betingelser og forventes gennemført ultimo januar 2019.

Kontakt

Media Relations
Sofie Karen Lindberg, tlf. +45 30 93 18 77, skl@flsmidth.com

Investor Relations
Nicolai Mauritzen, tlf. +45 30 93 18 51, nicm@flsmidth.com

FLSmidth leverer bæredygtig produktivitet til den globale mine- og cementindustri. Som markedsledende leverandør af design, udstyr og serviceløsninger skaber FLSmidth resultatforbedringer, omkostningsbesparelser og sikrer en reduceret miljøbelastning. FLSmidth har aktiviteter i 50 lande og hovedkontor i København, og koncernen havde med sine 11.700 ansatte en omsætning på DKK 18 milliarder i 2017. www.flsmidth.com
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel