Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

FLSmidth underskriver kontrakt på stor cementfabrik i Etiopien

24-01-19 kl. 24/1 2019 09:08

Selskabsmeddelelse NR. 1-2019

FLSmidth har i dag underskrevet kontrakt med Abay Industrial Development Share Company om en ny cementfabrik, der skal opføres nær byen Dejen i Etiopien. Kontrakten har en værdi på cirka EUR 100 mio.

Ordren omfatter design- og ingeniørarbejde, levering af alt udstyr, automationsanlæg, installation og ibrugtagning samt  undervisning og udvidet tilsyn. Ordren forventes færdigleveret i løbet af 2. kvartal 2022, og fabrikken får en daglig kapacitet på 5.000 tons, når den er i fuld drift.

FLSmidth og Abay Industrial Development S.C. har været i dialog siden november 2017, og drøftelserne har nu ført til den aktuelle ordre på en af de mest avancerede cementfabrikker opført i Afrika.

"Den nye cementfabrik opføres med det mest avancerede og energiøkonomiske udstyr med mindst mulig påvirkning af miljøet. Samtidig ser vi frem til at skulle levere undervisning og tilsyn på fabrikken. Dermed bidrager vi til at skabe 300 job i regionen - foruden en leverandør af cement til den fortsatte regionale udvikling. Denne kontrakt understreger endnu engang FLSmidths position som den foretrukne leverandør af bæredygtige og produktionsforbedrende løsninger til den globale cementindustri," udtaler Jan Kjaersgaard, President, Cement, FLSmidth.

Kontrakten er bl.a. betinget af, at FLSmidth modtager den aftalte udbetaling. Ordren vil ikke blive registreret som en del af ordrebeholdningen, før alle betingelser er opfyldt, og kontrakten træder i kraft. Så snart ordren er en realitet, vil der blive udsendt en særskilt selskabsmeddelelse.

Meddelelser om fremtidige forhold er forbundet med risiko og usikkerhed.

Kontakt Investor Relations
Nicolai Mauritzen, tel +45 36 18 18 51, nicm@flsmidth.com

Kontakt Media Relations
Sofie Karen Lindberg, tel +45 30 93 18 77, skl@flsmidth.com

FLSmidth leverer bæredygtig produktivitet til den globale mine- og cementindustri. Som markedsledende leverandør af design, udstyr og serviceløsninger skaber FLSmidth resultatforbedringer, omkostningsbesparelser og sikrer en reduceret miljøbelastning. FLSmidth har aktiviteter i 50 lande og hovedkontor i København, og koncernen havde med sine 11.700 ansatte en omsætning på DKK 18 milliarder i 2017. www.flsmidth.com
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel