Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

FLSmidth udnævner to nye medlemmer af ledelsen

01-03-19 kl. 1/3 2019 09:56

PRESSEMEDDELELSE, KØBENHAVN, DANMARK 

Annette Terndrup, Head of Group Legal og Strategy, og Cori Petersen, Head of Group HR, indtræder i dag i FLSmidths Group Executive Management (GEM).

"Jeg er meget glad for, at Cori Petersen og Annette Terndrup har sagt ja tak til at blive en del af vores Group Executive Management. Deres erfaring vil understøtte vores evne til at navigere i et stadigt mere komplekst forretningsmiljø og forstærke vores talentudvikling," siger Thomas Schulz, Group CEO i FLSmidth.

Annette Terndrup har været i FLSmidth siden 2004. Hun started som corporate counsel og i 2013 blev hun udnævnt Group General Counsel. I 2016 blev hendes rolle udvidet til at inkludere Group Strategy og M&A (Mergers and Acquisitions).

Cori Petersen kom til FLSmidth i 2016 som leder af Human Resource i USA. Kort efter blev hun udnævnt leder af Human Resource, Nordamerika og sidst har hun - siden april 2018 - haft rollen som Head of Group HR.

Fra 1. marts 2019 består FLSmidths Group Executive Management af:

  • Thomas Schulz (Group CEO)*
  • Lars Vestergaard (Group CFO)*
  • Jan Kjaersgaard (Cement President)
  • Manfred Schaffer (Mining President)
  • Mikael Lindholm (Chief Digital Officer)
  • Annette Terndrup (Head of Group Legal and Strategy)
  • Cori Petersen (Head of Group HR).

*) Registreret hos Erhvervsstyrelsen.

Foto kan downloades på www.flsmidth.com/en-gb/company/news/images  

 
 
Mediekontakt
Sofie Karen Lindberg
Senior Vice President,
Group Communications
Mobile: +45 3093 1877
skl@flsmidth.com
 

 FLSmidth leverer bæredygtig produktivitet til den globale mine- og cementindustri. Vi leverer markedets førende løsninger inden for design, udstyr og service, som gør vores kunder i stand til at forbedre deres resultater, spare på omkostninger og reducere miljøbelastning. Vores aktiviter er globale, og vores 11.400 medarbejdere er repræsenteret i mere end 60 lande. I 2018 havde FLSmidth en omsætning på DKK 18,8 milliarder. www.flsmidth.com
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel