Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

FLSmidth skal levere ny cementproduktionslinie i Vietnam

29-03-19 kl. 29/3 2019 11:21

FLSmidth skal levere ny cementproduktionslinie i Vietnam

PRESSEMEDDELELSE, København, Danmark

29 marts 2019

FLSmidth har indgået en kontrakt med Xuan Tranh Cement om levering af udstyr til en ny cementproduktionslinie på en eksisterende fabrik i Ha Nam-provinsen i Vietnam. Kontrakten har en værdi på cirka DKK 550 mio.

FLSmidth skal stå for design og konstruktion af det nye klinker-produktionsanlæg samt levere energiøkonomisk udstyr til den samlede produktion lige fra knusning til klinkersiloen. Ordren skal være færdigleveret pr. ultimo 2020, og produktionslinjen får en daglig kapacitet på 12.500 tons.

I 2015 fik FLSmidth en tilsvarende ordre på en produktionslinje fra Xuan Thanh Cement, som har været i drift siden 2017.

"Det er med stor tilfredshed, at vi fortsætter vores samarbejde med Xuan Thanh Cement. Det er meget udbytterigt at samarbejde med en kunde, der har stort fokus på stabil og effektiv produktion og samtidig en ambition om at begrænse sin miljøpåvirkning mest muligt. Vores samarbejde viser, at vi ved at fokusere på de samlede ejeromkostninger kan få energiøkonomisk udstyr, der reducerer kundens udledning, uden at der gås på kompromis med produktiviteten," udtaler Jan Kjaersgaard, President, Cementdivisionen.

Ordren træder i kraft øjeblikkeligt, ingeniørarbejdet udføres i de kommende måneder og hovedparten af omsætningen indtægtsføres i løbet af 2020.

Kontakt

Media Relations

Sofie Karen Lindberg, tlf. +45 30 93 18 77, skl@flsmidth.com

Investor Relations

Nicolai Mauritzen, tlf. +45 30 93 18 51, nicm@flsmidth.com

FLSmidth leverer bæredygtig produktivitet til den globale mine- og cementindustri. Som markedsledende leverandør af design, udstyr og serviceløsninger skaber FLSmidth resultatforbedringer og omkostningsbesparelser og sikrer samtidig en reduceret miljøbelastning for sine kunder. FLSmith har aktiviteter over hele verden, og selskabet er med sine 11.400 medarbejdere til stede i mere end 60 lande. FLSmidth omsatte i 2018 for DKK 18,8 mia. www.flsmidth.com

 
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel