Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

OM GN Store NordVirksomhedsinfo fra Wikipedia

GN Store Nord A/S (OMX: GN) er en dansk virksomhed som producerer høreapparater, audiologisk udstyr, samt tilbehør til telesektoren i form af "headsets". Firmaet hed oprindelig Det Store Nordiske Telegraf-Selskab og var Tietgens uden tvivl største projekt. Som ligeledes endte i en af hans største skuffelser. Tietgen fik bygget telegraflinjer fra Danmark til Kina i et selskab med en aktiekapital på kr. 27 mio. som derved var større end nationalbankens på det tidspunkt. Tietgen indlod sig dog på en omfattende haussespekulation, som medførte Svend Petersens betalingsstandsning. Denne betalingsstandsning førte til mangel på tillid til telegrafaktierne, som Privatbanken lå inde med i stort antal som følge af spekulationen. Og derved blev Privatbankens Store Nordiske aktier solgt ti... (Læs mere)
GN Store Nord A/S (OMX: GN) er en dansk virksomhed som producerer høreapparater, audiologisk udstyr, samt tilbehør til telesektoren i form af "headsets". Firmaet hed oprindelig Det Store Nordiske Telegraf-Selskab og var Tietgens uden tvivl største projekt. Som ligeledes endte i en af hans største skuffelser. Tietgen fik bygget telegraflinjer fra Danmark til Kina i et selskab med en aktiekapital på kr. 27 mio. som derved var større end nationalbankens på det tidspunkt. Tietgen indlod sig dog på en omfattende haussespekulation, som medførte Svend Petersens betalingsstandsning. Denne betalingsstandsning førte til mangel på tillid til telegrafaktierne, som Privatbanken lå inde med i stort antal som følge af spekulationen. Og derved blev Privatbankens Store Nordiske aktier solgt til den franske bank Banque Parisienne, til stor ærgrelse for Tietgen. (Læs mindre)

HANDLER MED GN.CO

10/9 11:37shares 1 @ 117.6000
BUYHenrik Munthe-Brun
3/9 20:26shares 1200 @ 119.2000
SELLDaltonDK
26/4 14:29shares 180 @ 25.0000
BUYJesperww

Se flere handler...


LINKS


TILFØJ LINK

OPLOADEDE FILER


TILFØJ FIL