Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Er der ikke en med skriveadgang


12125 oneofakind 26/5 2009 14:17
Oversigt

... der kan hilse John Law mfl. der igår trashede Rovsing... og sige..

I told u so!

mvh.26/5 2009 14:46 stengård 012131omend jeg godt forstår dit synspunkt i relation til din sidste runde på EI, , så tror jeg vi er bedst tjent med i ProInvestor-sammeenhæng ikke at bruge for mange ressourcer på de få tilbageblevne "drüben". Ei som debatforum er i igang med en dance macabre - men vi skal prøve at holde vores sti ren - for ikke at ende i den mudderkastning der i virkeligheden er årsagen til at ProInvestor blev skabt.

Glæd dig i stedet over at du selv har gjort en god investering og at der sikkert er andre der har læst din anbefaling...

Skal vi endelig være lidt "friske" så er chatten jo iøvrigt nok bedre til at lufte vores primalskrig :)26/5 2009 14:51 oneofakind 012133Hmm ja, Stengård .. Du har ret.. men er fortsat ved at slikke sårene :) Heldigt om der var nogen der i al Olicom balladen fik læst min anbefaling af Rovsing som potentiel raket og købt under de 3..
Jeg angav på daværende tidspunkt ikke et target, men det var lagt i kurs 8.. engang i december når ordrene var kommet ind :) Men nogengange går tingene lovligt hurtigt i illikvide aktier.. og nu ser det ud til at der bliver "danset om stolene" i aktien.. under fortsat rimelig lav omsætning.
Ved evt. luk i 8 området vil jeg nok halvere min pos. og tage den korte gevinst.. og så afvente evt. nyheder.
Firmaet var totalt overset og undervurderet mht. den teknologi de besidder og de kompetanceområder de dækker.. Specielt bilindustrien vil nok blive et fremtidigt vækstområde.. men nok om det! Der er fortsat ikke udmeldt særligt meget andet end.. At Rovsing ser positivt på næste år!
Kan da nævne at jeg anbefalede den 2 handelsdage inden denne meddelelse.. alene på fundamentals :)
mvh.26/5 2009 18:11 alpehue 012153Har du karantæne digafslagsen ?
Ja så ser det sgu da skidt ud i dommerpanelet.

Du er mig bekendt alerede blev berømmet for dit fremsyn26/5 2009 21:18 oneofakind 012163Ja, men det er ikke sådan til at forstå.. skidt med det!
Rovsing er faktisk interessant.. også i nuværende lukkekurs.. blot er potentialet ikke så stort før ordrerne er landede og regnskabstallene holder.
Men jeg har en fornemmelse.... kan ikke argumentere for det, men det er ikke småbørn der har drevet denne opkøbsbølje udelukkende så vidt jeg kan se.

Nå, jeg er langsigtet pt.

mvh,.TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER