Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Indberet Steen Bryde for finanstilsynet


1874 3/2 2009 14:40
Oversigt

Når man driver et børsnoteret firma har man altså et ansvar overfor offentligheden og aktionærerne. I går kom Bryde ud og sagde at Nordic Tankers var konkurs hvilket i en periode fik NT til at falde med 10-20 %. Dagen efter kan vi høre ny bestyrelse og direktion sige:

" Bestyrelsen meddeler, at selskabet her en absolut tilfredsstillende egenkapital og har fri likviditet og trækningsrettigheder i et betryggende omfang. Bestyrelsen har indledt en undersøgelse af den tidligere bestyrelsesformand og direktør Steen Brydes dispositioner og oplyser, at disse efter en foreløbig vurdering ikke har et omfang, der er truende for selskabets økonomiske stilling."

Vi husker alle den lille private aktionær som blev knaldet for 800 kr. Nu må finanstilsynet tage sig sammen hvis man ikke fuldstændigt skal miste tilliden til at de udfører sit hverv med et vis professionelt tilsnit.



3/2 2009 14:52 collersteen 01876



Det er for sent. Finanstilsynet ligger og sover. Og det har de gjort i årevis - arm i arm med SEC, som faldt i søvn mens de kiggede på den store bunke kaldet Madoff-sagen. Uha, gys. Alt for meget arbejde for en embedsmand. Lad os lige sove lidt på det før vi kigger nærmere på den sag...



3/2 2009 15:11 JørgenVarnæs 01878



Jeg kan lige se billedet - et helt kontorlandskab, lettere støvede duba møbler fra midt-70'erne og en doven vinter-eftermiddagssol sender et par spredte ståler ind over de sovende offentlige tjenestemænd (3x redundant?).

Pludselig går alarmen!!!

En småinvestor har leget med DBs strakshandelssystem og har handlet 16 stks G&J aktier til kr. 19,65 stykket. Patruljevognen og SWAT-team sendes straks afsted og den formastelige dømmes næste formiddag til 3 mdrs ubetinget fængsel.

Kontoret falder nu til hvile og dukker op til overfladen igen til Finansrådets julefrokost. Offentligheden kan se dem igen fredag d. 17 december kl 5 am udenfor Søpavillonens festlokaler iført en heftig brandert



TRÅDOVERSIGT