Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Frygt for stagnation i vindenergifremstilling.


23206 Windstyrke 8/12 2009 15:56
Oversigt

Vestas fortæller at der "sendes folk på orlov" i US. Det er absolut ikke nogen god melding. Den betyder at der er stagnation i opstillingen af vindmøller. Der er flere andre steder(fabrikslukning i Skotland)som indikerer at der kan være krise på vej for vindmølleproducenterne. Desuden er finanskrisen fortsat med til at trykke markedet. Dubai svæver rundt som et spøgelse som kan sætte endnu flere banker i søgelyset med deraf følgende dominoeffekt.

COP15 er sandsynligvis en stor del af både løsningen og problemet.Ingen investerer nævneværdigt i vindmøller før resultatet af konferencen er overstået. Sandsynligvis kommer der en politisk aftale, men det vil ikke forpligtige/ansvarliggøre hverken virksomheder eller mennesker. Der skal noget juridisk til som f.eks. et kvote-betalings-system for forurening(CO2).
Vestas kan brænde inde med store lagre og flere "folk på orlov" hvis der ikke findes en løsning.



8/12 2009 23:24 stengård 023225



TRoldmanden har hele vejen fra Kjøwenhavn underholdt med V112's fortræffeligheder - og en ny gearløs Vestasmølle han mener at have opsnuset detaljer om - men en markant lettere nacelle end Enercon's (der er min yndlingsmølle) - så der er måske håb forude for Vestas... men jeg ville nu stadigvæk gerne vide om det bare er rygter at der står en ordentlig bunke 2.0 MW gearkasser i Videbæk....



9/12 2009 00:48 Windstyrke 023230



Vestas kan levere det du har brug for. Bare ring og bestil så er tingene der. Hvis altså logistikkerne kan få computerne til at fungere.



TRÅDOVERSIGT