Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bioporto mens vi venter....


23359 mrtrader 11/12 2009 16:31
Oversigt

Jeg tog beslutningen om at besøge bioporto i gentofte og gensynsglæden var næsten gensidig ''dig har jeg set fra et investormøde'' sagde public relations damen der venligt mødte mig?

Jeg skulle bare lige have sagt et par ting, og ville i dagens anledning hverken ringe eller skrive mails.

Jeg skulle høre, hvad er homogene test og hvad er heterogene test?

Er der nok kapital og likviditet på trods af der ikke er kommet heterogen aftale endnu?

Jeg vil nu sammensætte indtrykkene og svarene jeg fik?.

Patentet dækker over alt hvad der er relevant for ngal målinger, men homogene og heterogene test er 2 forskellige ting og derfor i teorien skaber de en omsætning hver for sig.
Den heterogene skal designes via operatørens maskiner mens den homogene er lettere at anvende og kan sendes ?direkte til hosiptalet?.
Det homogene test forløb ligger jvnf udmeldingerne mere eller mindre fast og det kan ikke udelukkes der kommer heterogene aftaler endnu.
Og til min undring over hvorfor der ikke er lanceret i 2008 og 2009 var svaret at forhandlingerne er i gang og der er mange parametre der skal vendes og drejes og at de vil få større indtjening på de homogene test da det er dem selv der fremstiller dem?derfor er man lidt afventende med den anden del..

Endeligt bemærkede jeg at ACI-PCI stadigt er et produkt de forventer sig noget af.
Da jeg høfligt spadserede derfra var mit indtryk uden garantier at de homogene test ser ud til at blive et hit, men ved ikke om vi kan regne med de h.c. andersen agtige forventninger til salget og selvom der intet er kommet via de heterogene test endnu kan det komme når som helst da det er den eneste anerkendte metode og feks 180ng er totalt ubrugeligt til at diagnosticere?..

Dukker der mere op fra erindringen skal jeg selvfølgeligt nok vende tilbage



12/12 2009 21:16 Kim 123402



Udemærket tiltag mrtrader, og du får en pil opad herfra mig

Men sig mig engang..... hvad er deres holdning til at du kalder det hele for en farce....... for så mange gange som du har kaldt det dét, så må du vel også have sagt det til de folk du har talt med hos BioPorto.

Næste gang kommer du vist til at sætte din mobil på optag

Mvh Kim



12/12 2009 21:52 mrtrader 123405



Kim - jeg sagde at jeg var en skuffet aktionær og mente jeg via min ejerandel havde krav på lidt mere end det der er præsteret, men jeg vælger jo selv om jeg vil blive eller reducere på casen/aktien...

Nu nævnte jeg ikke ordet "farce" overfor dem direkte, jeg spurgte hvad de forskellige test er og hvordan man får dem på markedet. Jeg optrådte naturligvis høfligt, og jeg havde en god tro på begge aftaler, mest de homogene men også de heterogene da jeg gik derfra...
Og det var fordi jeg ikke orkede at ringe eller skrive en mail, da jeg nok ville spørge videre efter de første svar.

Alt i alt var det et ganske roligt møde, men det næste jeg vil foretage mig er nok at kigge på nyheder om selskabet, det næste kvartalsregnskab/årsregnskab og så deltage så vidt muligt i generalforsamling og evt investormøder



13/12 2009 13:14 Kim 123409



Hehe, nej det regnede jeg heller ikke med at du havde kaldt det over for BioPorto, men jeg ville jo lige checke dig

Og selvfølgelig optræder man jo høfligt, da man jo er ude i et ærinde hvor det drejer sig om forretning, det gi'r jo sig selv. Jeg ville jo heller ikke farer ind og være truende på nogen måde

Omkring det sidste du skriver, så er jeg også ( så vidt det er muligt ) med på at vi som i det daglige snakker om vores "forhold" til BioPorto, finder ud af at sætte et møde op i forbindelse med GF i april næste år, enten før eller efter GF. Før kunne være en mulighed for at sammensætte en række spørgsmål til GF, måske lidt forhastet, eller efter for at prøve at få et hyggeligt samvær uden det store tidspres hængende over hovedet, hvor vi kunne få en tår til halsen og ellers lære hinanden bedre at kende, men det må vi jo prøve at få styr på når tiden nærmer sig

Kim



14/12 2009 12:46 mrtrader 023447



Det lyder som en god idé, at mødes inden generalforsamlingen. Det kan vi snakke om senere. En dagsorden kunne jo være at vi samlede input, kommentarer, vurderinger mm. til en række spørgsmål :)



TRÅDOVERSIGT