Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

hmmm, ældre sagen


27659 johnsen 29/3 2010 10:59
Oversigt

Euroinvestors pensionsportal indgår partnerskab med Ældre Sagen

Euroinvestors pensionsportal www.euroinvestorpension.dk har indgået partnerskab med Ældre Sagen, omkring drift af en ny pensionsportal som henvender sig specielt til Ældre Sagens mere end 550.000 medlemmer.

- Vi har i samarbejde med Ældre Sagen udviklet en pensionsportal med fokus på den del af befolkningen som står lige for en pensionering, eller er gået over som pensionist. Det er hensigten, at samarbejdet med Ældre Sagen skal udbygges til også at omfatte andre pensionsrelaterede services og tjenester til medlemmerne, siger Kenneth Bach-Nielsen, direktør i euroinvestorpension.dk

Administrerende direktør, Bjarne Hastrup, er stolt over det unikke tilbud til medlemmerne:

- Vi har længe ønsket os dette omfattende værktøj, og jeg er sikker på, at det vil blive yderst populært hos vore mange medlemmer. Pensionsmarkedet rummer i dag mange muligheder, men for mange er det en ren jungle at finde rundt i tilbud, tal og svært gennemskuelige detaljer. Derfor går vi nu forrest i kampen for bedre, uvildig og personlig rådgivning, og jeg glæder mig over, at vi nu er i stand til at tilbyde dette samlede overblik, siger Bjarne Hastrup.

Chefen for Rådgivningen i Ældre Sagen, socialrådgiver Poul Dahl Hede, har været med til at udvikle det nye tilbud:

- Vi ved, at pensionsforhold spiller en stor rolle for vores medlemmer. Mange er usikre og forvirrede. Mange ringer til os for at få hjælp, og jeg er sikker på, at vi med den nye guide kan afklare en række kernespørgsmål for mange medlemmer.

"Vi glæder os til at hjælpe Ældre Sagen med at skabe gennemsigtighed og overblik på pensionsmarkedet for deres mere end en halv million medlemmer som samtidigt udgøre en yderst attraktiv målgruppe for Euroinvestors øvrige tjenester og services", udtaler Euroinvestor CEO Jens Alminde.

Besøg den nye pensionshjemmeside på www.aeldresagenpension.dk og få gode råd og ny viden om bl.a. pension, opsparing, aktier, obligationer, renter, testamente, fuldmagter og ægtepagter.

Mediekontakt
Euroinvestor.com A/S, Jens Alminde, CEO, ja@euroinvestor.com, +45 40 92 00 62.

Euroinvestorpension.dk, Kenneth Bach-Nielsen, direktør, kbn@euroinvestorpension.dk, +45 28 92 68 18

Om Euroinvestor
Euroinvestor er blandt Skandinaviens førende investorportaler. Euroinvestor ejer og driver investorportaler i Danmark, Norge, Sverige, Frankrig, Holland, Italien, Spanien og England. Herudover ejer Euroinvestor 50,1 pct. af Boliga, som er Skandinaviens største uafhængige boligportal.

Om Ældre Sagen
Ældre Sagen er en almennyttig forening, hvis formål er, at alle skal kunne leve et godt og langt liv. Vi er en social-humanitær forening, der er uafhængig og neutral - partipolitisk, religiøst og etnisk. Vi arbejder ud fra værdierne: Indsigt, nærvær og handlekraft. Ældre Sagen har mere end 550.000 medlemmer og er Danmarks førende interesseorganisation for ældre borgere
Ældre Sagen burde have fokus på andre ting.TRÅDOVERSIGT

27659 hmmm, ældre sagen
29/3 10:59 johnsen 2

SENESTE NYHEDER