Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

18 August 2009 -Successful product development


29300 fillandkill 16/5 2010 22:50
Oversigt

Den 18 August 2009 kom denne meddelelse fra BioPorto.
http://www.antibodyshop.dk/investors__1/announcements/2009/20_bioporto_adopts_new_rapid_route_to_widespread_commercialization_of_kidney_test

Dette indlæg, og jeg beklager meget endnu en BioPorto tråd, er alene for at forklare hvorfor vi har ventet 5 år på en licensaftale.

D. 18 August kom gennembruddet, hvor BioPorto opdagede at det var muligt selv at producere den homogene (Fuldautomatiske NGAL test), det betyder jo i bund og grund, at man istedetfor at tjene en royalty på salget, kunne få hele avancen.
Der er en helvedes stor fanden til forskel.

Problemet, når folk i flæng siger at vi har ventet i 5år på den lovede licensaftale er, at BioPorto sikkert har været i tætte forhandlinger omkring licensaftaler, da en eller anden får den geniale ide selv at producere en helt ny og fuldautomatisk test, - hvornår i forløbet det er, ved jeg ikke, men det sætter ganske sikkert forhandlingerne på stand by, eller ihvertfald ændres de til kun at omhandle de heterogene test, og det er ihvertfald et spark i skridtet for interesserede. De oprindelige udmeldinger der kom, var at licensforhandlingerne omhandlede ALLE IP rettigheder.

Hvordan BioPorto så har forholdt sig i licensforhandlinger fra de fik den ide, til gennembruddet kom d. 18 August 2009, hvor det var en realitet at det kunne lade sig gøre, ved jeg ikke. - men de skriver jo også at de i starten af 2009 lykkedes med at finde "one of the world?s leading manufacturers of diagnostic test."

så vi kan udlede at de ihvertfald i hele 2009 IKKE har ville af med IP rettigheder til den homogene test.

Så i mit hovede, så har vi ventet på licensaftaler siden 18 August, 2009.




TRÅDOVERSIGT