Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Status på BioPorto


29757 fillandkill 31/5 2010 00:06
Oversigt

Hvad har vi fundet ud af, efter regnskabet?

1. Vi ved at vi har penge til årsskiftet, hvis niveauet for Q1 holdes. Men mon ikke vi får yderligere fremgang i Q2.

2. Vi har fået endnu et patent godkendt, nemlig i Sydkorea, med omkring 50 millioner indbyggere. Er iøvrigt irriteret over at det ikke er kommet ud som en særskilt meddelelse.

3. Vi ved at opskaleringen ventes færdig i Q3, og samtidig forventer BioPorto at have de første distributionsaftaler klar med nationale distributører i Q3, og er samtidig i dialog med større globale aktører om levering af The NGAL Test.

4. Vi ved at BioPorto forventer en god start, efter lanceringen, da det forventes at testen allerede ved lanceringen er tilpasset flere af de større producenters fuldautomatiske systemer.

5. Vi ved iøvrigt at punkt 4 er korrekt, da studiet "Urinary and plasma NGAL levels reflect the severity of acute kidney injury ", allerede er blevet kørt på et fuldautomatisk analyseapparatur, - så spørgsmålet er vel nærmere hvor mange forskellige producenters udstyr den er tilpasset.

Jeg synes alting er i flertal, jeg tror BioPorto i øjeblikket oplever en massiv interesse for The NGAL Test, og at dømme på Q1, så kommer nyhederne næsten til at stå i kø, fra juli til september.

Medmindre BioPorto, som med godkendelsen af patentet i Sydkorea, vælger først at fortælle i Q3, fremfor as it happens.

Slutteligt, så indbyder Q1 da i den grad til insiderkøb, og det generer mig i den grad at vi ikke har hørt noget fra den kant.

Når vi ikke har hørt om insiderkøb, så spekulerer jeg om det kan skyldes den information som Thea så gerne ville fortælle på GF, men valgte at fortie.




31/5 2010 09:29 CareTaker 229769



Vedr. Insiderkøb kan der jo være flere årsager til at de ikke køber. En grund kan være at insidere jo ikke ligger og køber og sælger, som resten af markedet. Nej de køber kun, hvorfor midlerne jo ikke nødvendigvis er uanede. Desuden købte insiderne jo ind, da alle andre solgte ud imellem 2,5 og op til 4 kr. Så hvorfor så betale 7 - 8 kr. Nu?

En anden ting kan være, selv om jeg ikke mener det bør gøre en forskel, da selskabet har meldt ud hvad der kommer til at ske. At hvis der bliver købt ind nu af insiderne og der om en måned eller to, sker et gennembrud og kursen eksploderer, vil dem der ikke nåede med straks melde Bioporto til finanstilsynet, for ulovlig insiderhandel.....

Ellers kan det da godt være at der er en meget mere indlysende grund, som vi ikke ved noget om endnu.

Vh



31/5 2010 10:23 tos 029773



Det kan også være at insiderne afventer og ser lige som resten af markedet. Selv om det unægtelig ser lovende ud kan der nemt gå over et halvt år eller mere, førend der for alvor kommer kurspåvirkende nyheder. Kursen kan nemt nå at falde flere gange inden da pga. utålmodighed og usikkerhed.
Forhandlinger om de fremtidige aftaler kan meget nemt blive en langvarig affære.
Selv om konkurrerende udbydere uden licens, der krænker BioPortos patentrettigheder, kan blive mødt med fogedforbud og erstatningskrav, vil evt. retsager blive langvarige, opslidende og udgiftstunge.



2/6 2010 18:34 ndrs 129899



Denne dag http://www.worldpharmacongress.com/ntx/ på World Pharmaceutical Congress (15. - 17. juni, Philadelphia) ser ganske interessant ud, og er med deltagelse af ikke så få genkendelige navne fra 'vores' NGAL-univers - dog ikke umiddelbart nogle fra BioPorto.



3/6 2010 10:46 fillandkill 129920



Man leder jo altid efter svar, hvis nu man kunne regne noget ud før andre. jeg vil gerne snakke lidt i denne tråd om hvordan et egentligt opkøb ville se ud, i en illikvid aktie, som BioPorto.

I de seneste par dage, har Nordea købt et par pæne portioner imellem 30 og 50k dagligt. Idag køber Nordea så knap 33.000 aktier inden kl. 10, og får kursen op i 7.
Og umiddelbart efter, kommer der 50.000 aktier til salg i kurs 7, (jeg kan ikke huske at jeg tidligere har set så stort et antal aktier til salg på een gang) - men det interessante er så at der i samme øjeblik er over 100.000 købere, fordelt på de øverste 3 bud, - de 50.000 på sælger siden står der endnu, 1 time efter, men der er reduceret godt på købersiden, til ca. 25.000.

Er det ikke et helt klart signal om at man vil købe en masse aktier, men vil samtidig holde prisen nede? (Aberne skal rystes ned af træet)

jeg ville rigtig gerne vide hvem der sælger de 50.000 der er til salg i kurs 7...



3/6 2010 11:04 fillandkill 029922



Her er lige et screendump, fra netfonds.
docxSCRdump_Netfonds.docx



3/6 2010 17:01 ndrs 329935



Det viser sig nu, at BioPorto faktisk vil være at finde til også denne kongres (ovenstående). Da kongressen er en farmaceutisk rettet kongres, udstilles der sammen med distributøren i Nordamerika inden for det farmaceutiske NGAL område, ALPCO Diagnostics. BioPortos productchef inden for området deltager i udstillingen og det videnskabelige program. BioPorto står i den forbindelse bag 3 posters:

Evaluation of newly developed ELISAs for rat, mouse, dog and pig NGAL (BioPorto Diagnostics)

Evaluation of a fully automated NGAL particle-enhanced turbidimetric assay (BioPorto Diagnostics)

Neutrophil gelatinase-associated lipocalin in a pig model of kidney autotransplantation (BioPorto Diagnostics and University Hospitals Leuven, Belgium)

Det kunne være interessant, at finde et referat af en slags efter denne kongres (og alle de øvrige).



3/6 2010 20:32 baras001 229938



Bioportos deltagelse på World Pharma Congress fregår i øvrigt af Bioportos Congress Calender for 2010:

"ANNUAL WORLD PHARMACEUTICAL CONGRESS
June 15-17, Philadelphia, Pennsylvania, USA
The 9th Annual World Pharmaceutical Congress focuses mainly on the pre-clinical aspects of drug discovery and development and consists of three separate summits: Drug Discovery Innovation Summit, Drug Safety Summit and the Screening and Imaging Summit.
Jakob Ohm Eriksen, Product Manager Pharma Diagnostics, will welcome you at ALPCO Diagnostics booth no. 18. For product related inquiries please contact him at joe@bioporto.com."



3/6 2010 22:38 ndrs 129942



Ja, BioPorto har tilføjet den til kalenderen i dag efter korrespondance med frøken Tønnesen. Så fik vi da fordrevet lidt ventetid - der må simpelthen ske noget i 2010.



5/6 2010 22:10 fillandkill 029996



Jeg synes det er ganske imponerende hvor nemt det er at styre kursudviklingen i BioPorto.
Det er så tydeligt at Nordea positionerer sig i aktien i øjeblikket, og det vil de gøre under kurs 7.

Iøvrigt kan man på netfonds se hvem der køber og sælger i åbnings- og lukke auktionerne, der har NDA også taget fra.

Hvis vi kortvarigt rammer kurs 7 i næste uge, så prøv at se hvad der sker.



7/6 2010 19:34 csinvest 130043



Sådan får du styr på tidens aktietrends Af Ejlif Thomasen

Mandag den 7. juni 2010, 6:54


Hvor finder du fremtidens vinderaktier? Først og fremmest skal du holde dig fra konjunkturfølsomme brancher, og under en ny recession kan der komme gode opkøbsmuligheder, mener eksperterne.

Interessant

Begge eksperter peger på medicinalbranchen som interessant.
Peter Falk-Sørensen fremhæver Novo Nordisk:
"Grundlæggende er der en stigende velfærd globalt set, hvor nogle fattige lande bliver væsentligt rigere. Det betyder bl.a., at omfanget af livsstilsbetingede sygdomme kommer til at vokse voldsomt, og derfor vil det globale marked for diabetes-produkter også vokse voldsomt de kommende år."
Morten Langer peger på en forholdsvis lille virksomhed i sektoren, nemlig Bioporto, der har en testmetode - NGAL-test - til test af akut nyresvigt.
"Før tog det to-tre dage, før testresultatet var klart, men med Bioportos metode har man resultatet på ti minutter," siger Morten Langer.
Han vurderer, at selv om der er nogle patentstridigheder i virksomheden, har den et meget stort potentiale, hvis tidshorisonten er nogle år.
"Aktien handles omkring 6 kr. pr. aktie, og jeg tror, den har potentiale til at komme op på 50 kr. pr. aktie inden for nogle få år," siger Morten Langer.
Derimod ser Morten Langer en meget høj risiko ved andre medicinalselskaber som f.eks. Genmab og Neurosearch.

http://www.dinepenge.dk/aktier/artikel/fa-styr-pa-tidens-aktietrends?page=0%2C1



9/6 2010 14:17 fillandkill 030097



Sparekassen Kronjylland anbefaler køb af BioPorto, pr. 8 Juni 2010.

http://www.sparkron.dk/Privat/Investering/Anbefalinger/Aktier/Samletanbefalingslistex.pdf




TRÅDOVERSIGT