Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

software


31161 mfa 6/7 2010 23:08
Oversigt

Jeg undskylder på forhånd hvis ikke dette er det rette sted at spørge, MEN:

Er der nogen som kender et fedt program eller lignende til computeren som giver et godt overblik over aktiemarkedet med live kurser (vigtigt!), vigtige nyheder og med mulighed for at lave portefølje osv.
Er ret træt af at sidde på hjemmesider og opdatere osv. for at få de nyeste nyheder og kurser.




6/7 2010 23:52 mfa 031162



Det ville også være rigtig fedt hvis man igennem softwaren kunne købe og sælge aktier UDEN forsinkelser. Når jeg bruger min Danske netbank tager det altid en dag før pengene fra et salg kommer over på kontoen og på den tid kan man så ikke lave en ny investering....

nogen der har en løsning på dette vildt irriterende problem?



7/7 2010 00:33 rytter 031164



fx oprette en konto hos nordnet... det eneste minus er at man skal være tålmodig i forbindelse med oprettelsen og overførelse af midler til kontoen...



7/7 2010 08:21 031169






7/7 2010 11:58 mfa 031173



aka, kan du lige give en bedre udredelse af hvad det er ?

Får man en konto hvor man smider sine penge ind på ? og så kan man via den købe og sælge aktier?

Og er der nogen gebyrer ved køb og salg ?



8/7 2010 02:41 StBr 431198



Hej mfa,

Jeg er ikke helt sikker på om du er klar over det, men akademikeren (aka) er stifter af ProInvestor. ProInvestor ejes af en større investor, aka, medarbejdere i ProInvestor og en kreds af brugere på ProInvestor.

ProInvestor er sitet her, og de tilbyder alene information via sitet i form af debat, chat, nyheder og aktiekurser.

Hvis du er "gratist", får du kurser med 15 minutters forsinkelse. Resten er lige nu det samme for de betalede og for gratisterne. Efterhånden vil det ændre sig således, at betalende medlemmer får nogle tillægsydelser, men som jeg har hørt det "banke på vandrørene", er der ikke planer om at ændre nedadgående i det gratisterne får.

Det aktuelle tilbud, som aka henviser til, giver dig mere tilbage end du betaler - hvis det ellers er noget du alligevel ville have købt. Jeg er selv ret lunken overfor den slags tilbud, hvor jeg får noget oven i, som jeg ellers aldrig ville have købt. Men det tilbud, ProInvestor udbyder, er alligevel så fordelagtigt, at det bør være en overvejelse værd.

Hvis du synes du er blevet taget godt imod, her på sitet, kan du også overveje om du bare vil blive medlem, alene for at støtte sitets videre udvikling, selv om du måske ikke umiddelbart kan bruge de tilknyttede tilbud til noget.

Hvis du melder dig ind inden den 1. august får du alle de goder der er listet op på den side aka henviser til.

Der er realtidskurser på aktierne på børserne i København, Stockholm, NYSE og NASDAQ - og kun disse. Der er også ordredybde, men kun i første lag. Når der ikke er mere, lige nu, er det fordi det koster adskillige spidser til en jetjager (http://www.danskekampfly.dk/FAQ/ofte_stillede_spoergsmaal.htm - midt for). Med øget kundegrundlag vil der antageligvis komme flere endnu flere data.

Du får også mulighed for at oprette (endnu) et depot (og tilhørende konto) hos Nordnet med velkomstaktier for 200 kr. i depotet. Nordnet tilbyder bl. a. handel med aktier, realtidskurser og ordredybde i fem lag. De starter med at behandle dig som er du en af deres bedste kunder, og det står på de første tre måneder. I den periode handler du til en minimumskurtage på 19 kr. på danske (skandinaviske?) aktier. Hvis du handler nok, bibeholder du din status, og ellers ændres din status nedad, alt efter hvor meget du har handlet de første tre måneder. I den mindst fordelagtige klasse vil du siden betale minimum 29 kr. i kurtage. Det eneste "bøvl" der er med Nordnet er, at du skal overføre penge til deres konto (altså ikke til din egen konto), og først når de har håndteret overførslen, kommer pengene ind på din Nordnet-konto - men den ene gang jeg har overført penge, har det ikke givet anledning til en anderledes oplevelse end, hvis det var sket direkte til en anden bank-konto. Til gengæld sker al handel af aktier, hos Nordnet, direkte ud på børsen, uden forsinkelse. Og der er generelt en god sammenhæng mellem afregning og rådighedsbeløb således, at der først afregnes kontanter på 3. dagen efter handlerne. Det jeg nævner er generaliseret, og du skal, som altid, nærlæse de præcise vilkår, før du antager noget, men vilkårene er ganske rimelige. Som en af de få pernittengrynere, har jeg faktisk tygget samtlige 19 + 49 sider vilkår igennem, uden at finde noget alarmerende .

Du kan komme i biffen med ledsager og se forpremiere på Wall Street 2, men vigtigere (alt efter ledsager, naturligvis) kommer du til at møde alle os andre PI'er til arrangementet.

Realtidskurserne er altid med i et medlemskab, mens de to andre ting (vist nok) er ekstra ved indmeldelse inden 1. august, samtidig med at medlemskabet er 100 kr. billigere frem til 1. august.

For god ordens skyld vil jeg nævne, at jeg IKKE er del af ejerkredsen, men blot en begejstret bruger, og nuværende medlem.

Jeg håber at det besvarede nogle af dine spørgsmål.

-StBr-



8/7 2010 09:31 JCBN 031200



Hej mfa!

Du siger at det tager en dag fra dit salg, til pengene ankommer på kontoen. Ja det er korrekt, men det er KUN hvis du skal bruge pengene rent fysisk... du kan handle 1000 gange i løbet af en dag hvis du har lyst til det, for den samme million.

Så bare handl løs.... og bliv PI medlem selvfølgelig.. ;)



8/7 2010 10:40 mfa 031203



hmm, det giver sku ikk så meget mening syens jeg. Så trækker jo jeg på min kredit?
Altså inde på min netbank kan jeg ikke se pengene på min konto så de kan geninvesteres før efter 3 dage...Men sådan er det vist over alt har jeg lige så stille fundet ud af.




8/7 2010 13:09 TeamGarlic 031211



Hej mfa

Det er slet ikke mine oplevelser. Jeg tror det bunder i en misforståelse omkring afregning af værdipapirhandler. Hvis du har købt en aktie, så afregnes den med 3 valørdage og så kan du se det på din konto, at der er trukket penge.

Din børsmægler opgør et rådigheds-/dispositionsbeløb qua dit salg tidligere på dagen og så kan du købe for disse penge også og alt bliver afregnet med 3 valørdage. I realiteten går der penge ind om 3 valørdage og penge ud på samme - resultatet: du kan handle

Hvis Danske Bank ikke understøtter dette i din webbank, så får du hermed en utilsløret opfordring om at finde en anden bank...



8/7 2010 15:18 mfa 031217



I min netbank fungerer det sådan, at når jeg har købt en aktie , kan jeg se, at pengene bliver trukket med det samme. Men hvis jeg sælger den får jeg først pengene tilbage efter 3 dage.

Lad os sige at jeg bruger alle pengene på en aktie, sælger den igen for at geninvestere i en anden. Så skal jeg vente de 3 dage på at få mine penge fra salget ind på kontoen, så jeg derefter kan geninvestere, med mindre jeg vil trække på kreditten.

....er desuden ved at oprette et depot på nordnet :)



9/7 2010 07:10 TeamGarlic 031225



Hej mfa

Jeg vil lægge ud med, at det enten er en dårlig bank eller, at det ikke kan passe - og det sidste er ikke for at få dig til at føle dum - men gavner det bankens handelsomsætning, at du efter et salg er nødt til at vente på, at pengene er på konto ??? Det gør det ikke.... Det virker derfor helt hul i hovedet. Hvis det er korrekt, så må det bunde i, at man gerne vil se pengene fra modparten i markedet inden, at de giver dig pengene.

Såvel hos Etrade, NordNet som Nykredit virker det ved, at de beregner en dispositionssaldo med det samme. Det fungerer også sådan hos SDC-institutterne (SparNord, KronJylland, Lån & Spar, Novabank m.v.).

God idé med Nordnet - jeg er sikker på, at du vil være mere tilfreds med dem



13/7 2010 12:33 Bonaparte 031296



Noget andet der er væsentligt at vide er, at det software du bl.a. skal installere for at kunne se realtime på Nordnet, ikke fungere på en Mac - Det fik jeg oplyst at kundeservice på Nordnet.
Jeg forstår ikke, at de forskellige virksomheder m.m. ikke har forstået, at Mac-brugere bliver en større og større del af bruger fladen :(



TRÅDOVERSIGT