Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bioporto: Ngal og større bryster!


31208 Hegu 8/7 2010 12:43
Oversigt

Her i denne "agurketid" har jeg tilladt mig, at poste et indlæg om Bioportos ringe pressetække, som min ynglingshustru lige har begået på min facebook-side i forbindelse med en tråd om emnet. Det skal i denne sammenhæng oplyses, at fru Hegu bla. er videnskabsjournalist med speciale i medicin og psykologi:

"Desv... Hvis flere læserne også mere optaget af det... det "tungere" - og her - vigtigere stof sælger ikke lige så godt.
Hvis NGAL-testen nu viste sig BÅDE at kunne teste for akut nyresygdom OG GIVE STØRRE BRYSTER... (se det virker. Nu spidser du øjne ikke! , .... ville det være en sikker forsidebasker på mindst to danske tabloidaviser - og min gamle læreplads Politiken, (jeg ser her for mig salig Dreyer, der ville gå i solitært selvspind over udsigten til legalt at kunne placere et par fuldmodne på forsiden) samt Berlingeren og Jydepeteren ville have den sidste vinkel som en mindre historie placeret godt til højre på forsiden med en lidt større vedr. de medicinske perspektiver omkring NGAL. Den ville formentlig blive vinklet omvendt i de tre sidste, hvis flertallet af de ledende redaktører i redaktionssekretariatet havde været kvinder. Det er de så desværre ikke - endnu og efter mit bedste vidende.

Men jeg følger din undren, for selv da skandalerne med alle følgeskaderne af behandling med kontrast-røngtenvæsken kørte på sit højeste, var der forunderligt stille omkring det der dengang "blot" var de meget lovende perspektiver omkring NGAL-testen."

Med venlig hilsen

Hegu

PS: Hustruen sætter nu skruen i vandet for at få hendes kollegaer gjort interesseret i casen.



8/7 2010 14:11 Hegu 031214



Jeg har rigtig mange venner fra ProInvestor på facebook, men har rigelig plads til endnu flere.

Har du lyst, så finder du mig på adressen:

http://www.facebook.com/profile.php?id=1409344528#!/profile.php?id=1409344528&v=info

Med venlig hilsen

Hegu




8/7 2010 19:06 Tonny9 031223



Jeg vil hellere være "ven" med fru Hergu.
Kan det lade sig gøre???????????????
Især hvis hun bruger det der brystforstyrrende..øhhh.størrende.



9/7 2010 12:09 Hegu 031231



Tonny....jeg skal videresende din anmodning.

Med venlig hilsen

Hegu



8/7 2010 14:53 Kim 131216



Hehe, Hegu....

Den sammensætning kan jeg da så udemærket tilslutte mig

Go for it Mrs. Hegu

Kim



TRÅDOVERSIGT