Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fabers timing model er gået i langt køb


31687 TeamGarlic 2/8 2010 14:49
Oversigt

Mebane Fabers timing model gik i langt køb per ultimo juli ser jeg på Woodshredders blog jvf. tidligere indlæg.

Indlægget har kun interesse for langsigtede investorer.

http://ibankcoin.com/woodshedderblog/2010/07/30/fabers-timing-model-get-long-at-the-close/




2/8 2010 21:32 renek 231698



"As you were..." aahhh det fryder en gammel infanterist at høre woodshedder sige det. Oh de minder

Sidder desværre ikke ved min stationære så derfor kan jeg ikke hive en backtest på Fabers model. Den har whipsaws skal man blot være opmærksom på ligesom alle andre modeller og hvis man ønsker at anvende den skal man blot være opmærksom på dette.

Ellers gør den det samme som min egen langsigtede model:
- rammer trends med godt potentiale
- holder én ude af de store draw downs.
- men rammer også forkert af og til. Og er det jeg mener med at min risiko er at jeg kommer til at købe tilbage højere end jeg har solgt for. Det er en risiko jeg er villig til at påtage mig.



2/8 2010 23:15 TeamGarlic 131707



Hej René

Hvis der mangler stemmer i, at du får lov til at tilgå din stationære, så du kan hive en backtest frem af Fabers model, så kan jeg godt hive flere af mine andre personligheder frem (frit efter Hva' snakker du om og Robinson).

Jeg er ikke færdig med at læse hans model, men fordelen for mig kunne være et mindre tidsforbrug og en mere mekanisk model til at styre midlerne. Jeg må tilstå, at jeg ligesom andre (ingen nævnt - ingen glemt), så har jeg også dummet mig adskillige gange - fke.s genmab og det skal håndteres bedre).

Vil kigge efter om der er forbedringer til Fabers model - har jo med interesse læst dine indlæg/videos omkring whipsaws.



3/8 2010 09:33 TeamGarlic 231712






3/8 2010 19:44 renek 131730



Det er en rigtigt god artikel som kommer godt omkring backtesting probelemet. Jeg skal se om jeg ved lejlighed kan bringe andre kritiske vinkler også. Backtesting er ikke den hellige gral, men endnu et værktøj man kan benytte sig at til at få en mere realistisk vurdering af ens strategi, med de problemer som det nu engang indebærer. Det vi leder efter er koncepter i markedet og ikke absolutte sandheder




4/8 2010 12:59 TeamGarlic 131756



Netop ! Spot on !
Sandheder findes ikke i markedet, men vi kan finde strategier, som statistisk set vil give et resultat, som kan accepteres med hensyn til upside og drawdown.



TRÅDOVERSIGT