Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DNO; Inför Take off!!


31806 doubleren 5/8 2010 17:05
Oversigt

Hej Danske investorer!
Jag är en relativt flitig amatörinvestor på Svensk och Norsk aktiemarknad.
Däremot saknar jag bra investeringsobjekt på Danska marknaden.
Om någon erfaren kan rekommendera bra objekt här skulle jag vara tacksam.
I gengäld kan jag erbjuda ett bra tips på Norska aktiemarkedet.
Det Norska oljeselskapet DNO som har verksamhet i bla Norra Irak har gjort stora fyndigheter
Aktiekursen har inte följt med upp pga stridheter i Irak och osäkerheten med regering.
Nu verkar det som att ny regering kan presenteras mycket snart, vilket skulle kunna
medföra att DNO-olja kan exporteras med snabbt stigande inkomster.
Å andra sidan föreligger rykten om ett ev uppköp från Oljebolaget RAK på 11 NKR.
I båda fallen ger det snabb stegring av DNO-kursen. Relativt riskfri placering i detta läge.
MVH



5/8 2010 20:19 031812



Heja Sverige eller Norge?

Ja vi er en del herinde der har DNO, men spørgsmålet er om buddet kommer eller ej. Vi har masser af bra investeringsobjekter på den danske børs. Hvis du er til den risikovillige side er der en del spændende aktier såsom Genmab med stort potentiale. Men vi har da også en masse ren value såsom Novo Nordisk, Carlsberg, FLS. Vestas er jo også en aktie der er ret meget gang i.

Så velkommen til.



5/8 2010 20:24 troldmanden 031813



Hej Doubleren. Velkommen til ProInvestor

Der er masser af spændende danske selskaber men det afhænger jo i stor grad af din risiko profil.

Hvis du er til aktier med en høj risiko så snakker vi ret meget om Genmab herinde. Det er et biotech selskab hvor der kommer et meget spændende regnskab her den 17 aug som meget vel kan blive startskudet til en opadgående kurs trend

Et andet selskab vi drøfter en del er Greentech Energy System som er et selskab der udvikler, opstiller og driver vindmølle parker, primært i Italien. De er netop ved at få et par store parker i fuld drift så 2010 vil blive det sidste år med underskud. Kursen er knap 17 kr mens indreværdi ligger på ca det dobbelte. Så der er en del forhåbninger om at den kan komme til at stige pænt det næste års tid. Men intet er selvfølgelig sikkert!

Du kan finde meget mere om de 2 selskaber ved at læse nogle af de ældre debat tråde.


Derudover er der også 4 andre selskaber hvor der findes en masse spændende præsentationer her på ProInvestor. De 4 selskaber er

ALK Abello http://www.proinvestor.com/aktier/ALK-Abello/ALK%20B.CO

LifeCycle Pharma http://www.proinvestor.com/aktier/Lifecycle+Pharma/LCP.CO

Exiqon http://www.proinvestor.com/aktier/Exiqon/EXQ.CO

Neurosearch http://www.proinvestor.com/aktier/Neurosearch/NEUR.CO

Vh
T.



8/8 2010 09:33 JCBN 331852



Hejsan!

DNO, min favorit aktie. Det havde givet mere mening, hvis du var kommet forbi omkring September, og skrevet om stort potentiale.

Jeg er enig i at, hvis eksport og betaling kommer i orden, så ser det yderst fornuftigt ud, men det har vi ventet på i lang lang lang tid nu.

Omkring opkøb som du skriver, det er sandt der er disse rygter i markedet, men hvis kurs 11 er "best case scenario", så syntes jeg ikke det er en god investering når man tænker på den risiko som trods alt er i DNO.

Der er meget som kan gå galt stadigvæk, men det ser bedre ud end for ét års tid siden, hvor kursen lå omkring de 7-8. Men jeg ville ikke anbefale folk at købe DNO her omkring kurs 9. Jeg tror DNO skal ned under 8 igen, medmindre det virkeligt er sandt at RAK byder 11nkr. per aktie.

Et par ting som vi skal holde øje med.

- Tredjepartsagen, som skulle være afsluttet for flere måneder siden nu, intet har vi hørt.

- Økokrim... hvad sker der her, de undersøger jo stadig DNO, men intet har vi hørt her.

- Regeringsdannelse, får Kurdistan nogen som helst indflydelse, hvis ikke, så går Baghdad->Erbil samarbejdet nok endnu mere i hårdknude.

- RAK, bud på 11kr... det er åbenbart positivt for mange, og ja omkring 25% på kursen ville da være dejligt, men er man villig til at satse på sådan en risikofyldt aktie som DNO, for knap 25%, som er baseret på et rygte. Tjaeh, det er jo op til den enkelte investor at vurdere.

- Betaling for eksport, det her er det absolut mest vigtige punkt for mig. Når DNO begynder at eksportere igen, hvilket jeg er 100% sikker på de gør, hvilken betaling får de så... bliver kontrakterne lavet om, eller får de betaling, som skrevet står... det er yderst interessant.

Det var bare lidt tanker fra mig, jeg har solgt mig heftigt ned, men indtil videre har det da været en dårlig plan, og det var da også svært at sælge aktier jeg har holdt i så lang tid. Håber dog DNO falder (med markedet), så jeg kan købe godt ind igen.

/Jesper



TRÅDOVERSIGT