Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Upålidelig valutaveksling hos Nordnet!!!


31983 DirchP 13/8 2010 16:26
1
Oversigt

Jeg lavede for 10 dage siden en valutaveksling hos Nordnet, hvor jeg solgte ca. 165.000 NOK og købte DKK. Det var også helt fint, bortset fra den kurs de handlede den for. Jeg bestilte vekslingen kl 21.57 og den blev klargjort kl.22.00 i kurs 0,9475, hvor vekslingen finder sted. Den kurs jeg fik oplyst i deres system kl. 21.57 var 0,9774 og jeg holdt øje med kursen frem til kl 22.00 i deres system, hvilken svingede mellem 0,9774 og 0,9772. Den kurs jeg kunne se dagen efter var dog blot i 0,9724, mere end 0,5% lavere, hvilket jeg blev lidt irreteret over. Jeg henvendte mig efterfølgende til deres kundeservice der ville gå videre med sagen, Jeg modtog i dag brev fra Nordnet der ikke ville give mig medhold.

Grunden Nordnet giver, er at de ikke foretager valutavekslingen, men at det er deres bank SEB der foretager vekslingen og at kurserne i Nordnets handelssytem kun er indikative, hvilket dog ikke fremgår af det de skriver i systemet. De skriver godt nok at kursen er en estimeret kurs, men som kunde forstår jeg dette som at den kurs de oplyser kl. 21.57 er en estimeret og at når den er klargjort er det den endelige kurs.

Jeg holdte løbende øje med valutakursen aftenen igennem i deres system der lå i det leje jeg vekslede til med mindre udsving, og den efterfølgende morgen da jeg tænder for systemet ligger kursen stadig i dette leje. Jeg sætter derfor et STORT spørgsmålstegn ved pålideligheden ved handlen med valuta i Nordnets handelssystem. At kursen kan svinge med mere end en halv procent, finder jeg dybt urovækkende.

Jeg ved godt det ikke drejer sig om millioner det drejer sig om, men det er dog alligevel små 900 NOK, hvilket jo også er værd at tage med.

Det skal siges at det ikke er realtidsvekslinger der kan foretages hos Nordnet, men at vekslingerne foretages tre gange dagligt på tidspunkterne kl. 10.30, 17.00 og 22.00.

Jeg ved ikke om der er andre her fra forummet der har været udsat for lignende hos Nordnet. Et godt råd er dog at holde øje med de kurser de sætter jer i udsigt, både når i veksler og når I handler udenlandske værdipapirer og de kurser de realiseres til.

Jeg hører meget gerne kommentarer til, hvordan i mener jeg skal forholde mig til det samt hvis der er andre af jer der har opserveret det samme fifleri med tallene som jeg.

Mvh

Dirchen14/8 2010 10:34 cyber 031994Det må have været en automatisk veksling, hvor spreaded er 0,5 procent.

sent from iPhoneTRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER