Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nordea bank får stort million beløb i tilfælde af kval.


32377 Hebi 25/8 2010 09:23
Oversigt

Nordea står grundet parkens emission i foråret til at hente en stor del af parkens gevinst hjem fra champions league, hvor stort beløbet vil runde op i, i tilfælde af at fck vinder champions league kan meget vel være over 50millioner kroner.

Interessant er det endvidere at ifølge direktør: Dan så har parken ikke budgetteret for en evt. stor gevinst fra champions league. På trods af at Nordea står til at få en stor del af kagen så kan hvad end gevinst der tilfalder parken fra en gevinst fra champions league kun være positivt for den underskudsplagede ''parken''.¨

Link til artikel:
http://epn.dk/brancher/finans/bank/article2152999.ece

Hvad mener i?



25/8 2010 11:09 032384



Det er korrekt at PSE ikke budgetterer med Champions League, så der ligger en opjustering der, hvis de slår Rosenborg i aften. Jeg har hørt tal helt op mod 100 mill af gode lodtrækninger. Men 50 mill er nok minimum og uanset at disse penge måtte gå i Nordeas kasse, ja så er der jo så det mindre gæld.



TRÅDOVERSIGT