Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Ny side til at holde øje med aktierne


34715 kalusn 12/10 2010 23:25
Oversigt

Mit største problem siden jeg startede på at handle aktier, har været at fokusere på de aktier jeg er interesserede i, og undgå spildtid og at sidde og klikke hele tiden mens aktiemarkedet har åbent, for at finde ud af, om ens aktie går op eller ned lige nu. Det er umuligt at holde hovedet koldt, hvis man hele tiden sidder og enten er bange, eller oppe og køre.

Derfor lavede jeg et lille program, der sendte mig en liste af de aktier jeg gerne ville have til min e-mail, så jeg kunne sortere de informationer jeg gerne ville have, og undgå at bruge oceaner af tid på at tjekke aktier hele tiden.

Det har siden været et lille projekt for mig at få det til at virke bredere, med et vilkårligt antal brugere osv., så jeg vil lige smide et link her, hvis det er noget i kan bruge til noget: http://boersboss.heroku.comTRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER