Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BULK/TANK - Rederier i strategisk indkøbssamarbejde


34781 fcras 15/10 2010 08:50
Oversigt


Fredag 15. oktober 2010 kl: 07:00


Et nyt pool samarbejde, der skal styrke rederierne ved at samle indkøb af f.eks. maling, smøreolier, forsyninger og services - er under navnet SeaMall etableret i Svendborg. Fem store rederier deltager i projektet.


Bestyrelsesformand i det nye selskab er direktør Klaus Kjærulff - endvidere indtræder direktør Knud Pontoppidan i bestyrelsen. Administrerende direktør er Per Nykjaer Jensen, som blandt andet har en fortid som grundlægger og CEO i Gazellevirksomheden T&C, der i 2003 blev solgt til Clipper Group.

"SeaMall vil snarest muligt blive udvidet med flere rederier, men først skal systemerne køres ind og finde deres endelige form. Med en sådan fortsat voksende indkøbsvolumen vil SeaMall være en meget interessant indkøbsplatform", siger bestyrelsesformand for det nye selskab, Klaus Kjærulff.

De 5 rederier som er med i samarbejdet er Danske: Clipper, herning shipping, Nordic Tankers, DS Norden, samt det Hong Kong baserede Pacific Basin. Rederierne repræsenterer samlet en flåde på mere end 250 helejede skibe - og opererer i mange forskellige segmenter.

"Ved at Hong Kong baserede Pacific Basin - med 75 helejede skibe - også er med i partnerskabet, har SeaMall fået en vigtig asiatisk platform. Perspektiverne heri er derfor meget spændende. I Det Blå Danmark, hvor projektet støttes af Den Danske Maritime Fond, vil SeaMall være en vigtig spiller, som kan bidrage til at udvikle synergier og skabe nye muligheder og værdier, til fælles gavn for de deltagende rederier", siger Klaus Kjærulff.

Kilde: SeaMall ( http://seamall.dk/ ) ?

http://www.maritimedanmark.dk/?Id=9066
--------------------------------------------

Clipper:
http://www.clipper-group.com/
Herning Shipping:
http://www.herning-shipping.dk/
Nordic Tankers:
http://www.nordictankers.dk/da-DK/
DS Norden:
http://www.ds-norden.com/
Pacific Basin:
http://www.pacificbasin.com/
--------------------------------------------



TRÅDOVERSIGT