Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Orderdepth´s logik. Hvor blev den lige af??


35674 Pingu 5/11 2010 19:38
Oversigt

Hej!

Efter et par utrolige gode håndsrækninger fra PI´ere her på PI, tager jeg nu chancen med et nyt spøgsmål.¨

Jeg købte for et stykke tid siden en håndfuld papirer i et selvskab som er steget og steget. Jeg prøver at se følge med i hvad at der sker i den daglige handel ved at kigge på bla. orderdepht. Det ser ikke ud til at give mening for mig.

Sceneriet er et papir som at der har gået op i længere tid.

-I starten var der mere BUY end Sell

-Siden hen omtrendt lige så meget BUY som SELL

-Nu idag er der mere SELL end BUY

Hvad kan det betyde?

At investorer begynder at hive fangsten på dæk bare for at være sikre??

Eller at der er en mening på markedet om at trenden stopper/flader ud?


Der er ikke noget som tyder på at væksten skulle stoppe foreløbigt. Eller så er der bare noget som at jeg ikke ser ;)

Pingu



6/11 2010 20:47 TeamGarlic 135685



Hej Pingu

Nu nævner du ikke hvilket papir det drejer sig om, men drejer det sig om store aktier i Norden, så kan der også ligge Dark Pools-ordrer, som ikke er synlige for markedet. Det er meget store ordrer. Endvidere er der mulighed for at lave skjulte ordrer som AutoTrade, dvs. de handler på visse kriterier. Per. 15. denne måned kommer endnu en forfinet udgave af Dark Pool-ordrer kaldet Nordic@Mid (mindste kursværdi i f.eks. NKT er 2mkr.).

I mine øjne kan du ikke udlede alverden af OrderDepths - eller du skal i hvert fald tage ovenstående med i betragtning.



7/11 2010 12:02 Pingu 035692



Hej TeamGarlic

Tak for responsen. Nu giver det mere mening, om, hvorfor at de markedsanførte orderdepths ikke altid giver en forudsigelig reaktion i forhold til kursen. Tror jeg ;)
Det som at jeg lige kan udlede at det som du skriver, er, at de orderdephts som står på, fx nasdaqomxnordic, dem kan man ikke brug til så meget, hvis det er sådan at der ligger nogle Dark Pool ordrer, som ikke er medregnet. Er det den rigtige måde at se det på?
Kan det være af samme årsag at kursen går op på et papir, samtidig med at det ser ud til at være en større orderdepht i SELL, når at man kigger på Nasdaqomxnordic? Altså hvis at der har været en rigtig stor Dark Pool ordre på BUY, og det derfor trækker kursen op.
Jeg tænker jo, med min lille viden, at det må være simpel udbud/efterspørgsel, at hvis der er mange som at der køber eller viser efterspørgsel, så burde prisen også stige. Er det en rigtig måde at se det på?

MVH

Pingu



TRÅDOVERSIGT