Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Zealand Pharma, 29 Maj kl 16.00 Læs mere her
      

Velkommen til Børsen - Zealand Pharma


36412 akademikeren 24/11 2010 15:14
Oversigt

Så kom endnu en biotek aktie på børsen. VI siger velkommen til.24/11 2010 16:53 oneofakind 036422Hmm hvis de så havde haft en lille afdeling for tingeltangel og perler, der kunne følge med produkterne... Ja så havde reaktionen nok været en anden :)24/11 2010 18:51 Brøndby 036428haha oneofakind, ja uden tvivl. Jeg mener, at emissionsbankerne burde have en ualmindelig dårlig smag i munden. Det har de nu nok ikke al den stund, at penge ikke lugter....24/11 2010 20:07 johnny57 036437Endnu en cash burner jeg skal nok holde nallerne væk

sent from iPhone24/11 2010 20:33 JørgenVarnæs 036438Det er helt rigtigt - det er dog min erfaring, at det er det, man gør med pengene, der lugter24/11 2010 21:04 vouskootia 036439Er det ikke bare lidt lykkeridder effekt vi ser nu? (de private som satsede paa instant success ved IPO) gaar ikke ud fra at de professionelle som deltog i emissionen saelger ud nu?
Jeg var med i emissionen som en langsigtet investering - og saa har jeg suppleret lidt op i dag.24/11 2010 21:06 oneofakind 136440Emission er egentlig mest lig "illusion"!
En stor del af de aktier der entrerer aktiemarkedet udviser efterfølgende en dårlig kursudvikling.. måske fordi, bankerne har været lovlig positive mht. prospects om future.

Har ikke en oversigt, men ihverttilfælde i Biotek, har det mere været reglen end undtagelsen.

Mht. smykker mangler vi så fortsat at se resultatet!

Men mht. dot.com.. er det nok mest udtalt! Og det er vel den højre hånd, der efterhånden kan tælle de, op til 1000 dot.com selskaber der kom på børsen i 90+erne med lovende udsigter... der har overlevet!

Et entry til børsen pt. er ikke en "golden opportunity" for langsigtede investorer!.. Hvilket det BURDE være jf. at man skal tidbyde cash holders en bedre gns. rente end bankerne!..

Derimod er et entry pt. en enten "golden opportunity" for spekulanter, eller for .. tjah, tabere!

Hvormed det generelle børsmarked er rykket ud af betragtningerne om "rationel financiering for selskaber der har kapitalbehov"!

I dag er enhver rettet eller ny emission mest en "golden opportunity" for de bagvedliggende finanshuse og banker!

Før i tiden var det en mulighed for private velhavere mht. at støtte og medvirke til at udvikle lokale erhvervsdrivende!

ER ikke bitter, men må erkende, at jf. de globale pengestrømme er langsigtede investeringer i emissioner ikke interessante!

De, der opnår en fortjenste er emissionsbankerne, ejerkredsen.. hvorimod de, der ender op med aktierne må erkende tabet!.. uanset om selskabet så klarer sig acceptabelt med kapitaltilførselen!

I denne optik kan man udmærket forestille sig et kommende scenarie, hvor regulatorer, der ligger OVER Børser, banker, finanshuse og rådgivere, lovgiver om at dette ikke kan finde sted!

Og dette fordi, det i bund og grund er gift for markedet!

Hvis man ellers turde følge EU-dommen om pensioners frie bevægelighed, dvs. du hænger ikke på dit pensionsselskab, men kan administrere pengene selv.. ville vi se bevægelser i finansmarkedet der ville vælte visse index!

Nå, blot mine egne betragninger, men jeg overvejer pt. at udnytte EU- afgørelsen til at få "frigivet" mine indbetale pensionskroner.. hvoerefter jeg kan disponere frit over dem.. incl. ATP mm.

mch.TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER