Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Apple Mackintosh.. en udfordring og en berigelse!


36474 oneofakind 25/11 2010 20:10
Oversigt

Nu er Apple jo i vælten pt! Og IPAD begynder snart at boome mht. især det rejsende folk, der har brug for data at vise kunder, powerpoints, hurtig adgang til net, info mm!, men altså.. For at komme "ind i kampen" købte jeg som bekendt en mac-mini for snart 5 måneder siden, efter at min samarbejds programmør havde berettet og vist dens fortræffeligheder.
Siden er det så gået både op og ned ad bakke!
Første 2 ugers pause fik "klumpen" da det viste sig at jeg skulle indkøbe en ny skærm.. for at se hvad der skete!
Anden 2 ugers pause var, da det viste sig at et ny-indkøbt tastatur ikke kommunikerede med bæstet.
Og sådan har jeg så indkøbt løbende.. Skærm, tastatur, mus (track-pad) højttalere , hver gang med forventningen om, at NU virkede skidtet!
En enkelt gang endte "klumpen" faktisk op på huggeblokken foran brændeskuret, hvor jeg stod med øksen og overvejde om jeg skulle give den "stødet"!
Bla. Akademikeren mfl. har fulgt mine succesér og fiaskoer herinde, og nu NU skulle den så være der!
Valgte i dag at opsøge en totally Apple-Mac- store i Århus, og HER var der så endelig kompetent rådgivning at finde (lader til at Apple i sine intro og download dokumenter fuldstændig glemmer at nogle kommer fra 25 års Bill Gates dynasti)..:)
Og altså.. Akademiker, mfl.. Da jeg så endelig fik bæstet op at køre, og påpegede at selv CD drevet var "omvendt".....! Kunne i da godt have advaret mig :)
Blev i dag totalt til grin, da jeg brokkede mig over, at min Mac MIni havde "ædt" min yndlings CD med NORAH JONES, samt at jeg undrede mig over at den skulle "omvendt" i drevet for at kunne læses. .....!

En tænksom sælger kigger længe på mig... tager mig så med igennem butikken.. viser mig en Mac MIni.. og spørger om min er magen til.

Næh, siger jeg så.. mit drev sidder i bunden og ikke i toppen!

Og her var det så, at alle i butikken brød ud i et latterbrøl!

Der er nemlig "æble" både i bund og top af "bæstet" :)

Så min mac var altså opstillet "på hovedet" (lige noget for Steve Jobs :)), og derfor skulle CDére, programmer, film.. mm altså "omvendt" ind i drevet, der blot ikke er beregnet til en sådan behandling, hvorfor der opstår skader på software-diskene!

JO jo.. Det er ikke let for en "gammel" PC-bruger pludselig at blive med på moden... men NU skulle den så være der! For et forholdsvist rimeligt beløb har jeg nu købt IWorks, så bæstet også kan komme på "arbejde", og så får vi se, om den igen kommer på huggeblokken, eller om jeg skrotter min "gamle" slave PC fra 199hvidkål :)

Sjovt nok er jeg henrykt over mange Mac-features, men samtidig er jeg måske en smule irriteret over selvfølgeligheden der er omkring hvorledes man konverterer en PC bruger om til en Mac-user!

Det er fandeme både svært ... og dyrt!

mvh.



26/11 2010 10:27 036487



Jeg grinede godt af din historie.

For de historie interesseret så kan man følge 25 års udvikling i forbrugerelektronik helt fra de dage da de fleste spåede at the personal computer aldrig blev noget. Wouw siger jeg bare! Hvis mennesket innovative kræfter, under en kapitalistisk incitament struktur i parantes bemærket, kan opnå dette, så tegner fremtiden lys, hvis vi ellers kan holde op med at gå i krig over olie, vand og damer.

http://politiken.dk/tjek/digitalt/computer/ECE1124667/fra-oeko-skrivemaskine-til-fuldfed-ipad/



26/11 2010 12:17 Hegu 036496






TRÅDOVERSIGT