Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

EAC-ØK


36765 CHjortInvest 2/12 2010 13:31
Oversigt

I bør være opmærksom på, at ØK nu ligger i toppen af en trendkanal på Daily. Se til venstre, samt på MACD og Bollingerband!

Mv.
CHjort

eac, EAC.CO




2/12 2010 22:12 Zip 336776



Hej Claus,

Som dig laegger jeg stor vaegt paa teknisk analyse og har generelt stor glaede af dine guldkorn, men her mener jeg nu du goer dig selv en bjornetjeneste i denne analyse af EAC.

Mit ankepunkt er at du helt overser udbetalingen af de 20 kroner i udbytte i slutningen af September.

I min analyse af EAC, mener jeg at EAC faktisk har lavet et break-out af den stigende trendkanal midt i November. Hvis du korrigerer kurschart for udbytte vil du se et forloeb som nedenstaaende: brud opad ved 175 (155 ex. udbytte) og en support line, der boer give lav downside risici og gode mulighed for yderligere stigninger.

eac, EAC.CO




2/12 2010 23:16 CHjortInvest 236778



Hej Zip, bjørnetjeneste eller ej, hvor mange tror du har styr på det med udbytte?

Nu var det jo heller ikke en analyse, men blot et chart og en opfordring til at se lidt nærmere på hvad kursen, egentlig gør lige her.Og mon dog ikke, at de fleste anvender charts i den traditionelle forstand.

Er der tale om et breakout, jamen så er det fint nok og alt man behøver, er at flytte sin PP op til lige under support.

Det er ikke mange, som laver lige din type af udbytte TA, men jeg skal da gerne indrømme, at jeg selv købte da udbyttet fragik og kursen blev handlet ned med minus de ca. 20,-. Af den simple grund at TA på ØK er særdeles stærk. Venezuela, Hugo og hvad de ellers kan kaste efter den...... Herinde er det bare ikke lige den type af aktier man interesserer sig for. Der er ikke meget Gen-Potte GÆS over den ;)

Din kommentar vel modtaget- så absolut!

Gode hilsner
CHjort



2/12 2010 23:43 Zip 136784



Enig. I et "normalt" setup med periodisk faste (kvartal) udbytte tager jeg ikke hensyn til disse - simpelt af den grund er den naermest er umuligt at holde styr paa og at jeg ikke har fundet nogle chart-tools der kan korrigere for dette.

Men hvis der falder ekstraordinaere store udbytter som her med over 10% af kursen proever jeg at indbygge dette, i det mindste paa aktier, jeg holder og styre PP og SL efter tekniske signaler.

Helt overordnede ligger diskussionen selvfolgelig saa i om TA tager sit udgangspunkt i direkte chart analysis (Computer eller Human), hvor salgs/kobsbeslutninger bliver fastlagt ud fra tekniske signaler uagtet indirekte justeringer. I sidste ende bliver enhver beslutning jo selvopfyldende, hvis alle er 'enige' om hvordan beslutningsgrundlaget etableres.



2/12 2010 23:56 CHjortInvest 136785



Jeg skylder vist lige at fortælle- Jeg har ikke selv ØK pt. men det er en fra min "faste" emne liste. Og jo da, FA er med i billedet. Det er det altid. TA uden FA går ikke, og vice versa.

Det der gør mig lidt betænkelig ved fortsat optur, kan findes på et weekly chart ( +/- de 20,-. Her træder jeg gerne tilbage og lader andre komme til....

eac, EAC.CO




TRÅDOVERSIGT