Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Novo Nordisk: Lantus får bøllebank


37303 Hegu 23/12 2010 10:24
Oversigt

Novo Nordisk: Degludec slår Lantus i nattestudie (Opd.)


08:10
Novo Nordisks nyeste bud på den kommende generation af insuliner - den ultralangtidsvirkende insulin degludec - giver væsentlig nedsat risiko for natlig hypoglykæmi (for lavt blodsukker) end ærkekonkurrenten Sanofis-Aventis kæmpesucces insulin glargin - bedre kendt som Lantus.

Det er hovedbudskabet fra Novo Nordisk, der har gennemført en række kliniske fase III-studier som en del af sit store udviklingsprogram for insulinpræparatet degludec.

Novo Nordisk skriver, at degludec medførte en væsentlig forbedring i langtidsblodsukkeret og opfyldte studiets primære mål.

- Natlig hypoglykæmi - episoder med for lavt blodsukker om natten - er en stor bekymring for mange diabetikere, siger Novo Nordisks koncernforskningsdirektør, Mads Krogsgaard Thomsen, i meddelelsen.

Han glæder sig derfor over, at degludec i de offentliggjorte studier viser en betydeligt nedsat risiko for natlig hypoglykæmi sammenlignet med insulin glargin, både når det gælder type 1- og type 2-diabetes.

Novo Nordisk oplyser, at selskabet venter at fremlægge hovedkonklusionerne fra den resterende del af fase 3a-programmet for degludec og degludecplus i forbindelse med årsrapporten for 2010, som offentliggøres den 2. februar 2011.

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )
© RB-B



TRÅDOVERSIGT