Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nå, spekuleres der?


38802 johnsen 10/2 2011 11:29
Oversigt

Nå, spekuleres der. Klip fra Børsen:

Fokus på Danisco

Der kan desuden komme fokus på Danisco, da dagbladet Børsen skriver, at en række hedgefonde er begyndt at købe op i Danisco-aktien, da de forventer et højere købstilbud fra Dupont.

Hedgefondene er angiveligt såkaldte risk arbitrage-fonde, som har specialiseret sig i at købe op i selskaber, som er ved at blive overtaget, og i den forbindelse hente gevinst på kursforskellen indtil købet realiseres eller købet hæves.

"Der er en række fonde, der kredser om Danisco på det her tidspunkt i processen. De har stor ekspertise i, hvornår der kommer højere bud i denne slags sager, og de køber op i aktien, fordi de tror, at buddet bliver hævet," siger en anonym kilde, der har indblik i fondenes dispositioner.



Tidligere tråd:
http://www.proinvestor.com/boards/37877/Jeg-hjaelper-gerne...


Fra DAF:

Kære Danisco-aktionær

Velkommen til dette første nyhedsbrev om amerikanske DuPonts købstilbud på Danisco.

Over 2.000 investorer har nu registreret sig hos Dansk Aktionærforening i forbindelse med købstilbuddet, og det har afsløret et meget stort behov for information. På den baggrund har Dansk Aktionærforening presset på for et langt højre informationsniveau gennem møder med parterne og gennem danske og internationale medier. Vi er derfor glade for at kunne fortælle, at Danisco og DuPont i dag har reageret på jeres ønsker ved at lancere et informations-website, der skal samle al officiel information om sagen. Se det nye website her.

Desuden håber vi, at vi kan nå at få arrangeret et eller flere informationsmøder, hvor vi investorer kan møde og stille vores spørgsmål til repræsentanter for Danisco og DuPont – og allerhelst med videooptagelser til nettet, så man kan få glæde af møderne, selv om man ikke har mulighed for at deltage fysisk. Vi er i tæt dialog med selskaberne om sagen og udsender et nyt nyhedsbrev, når det forhåbentlig er lykkedes at få dét på plads.

I har også i stort tal svaret, at Dansk Aktionærforening kan hjælpe med uafhængig information og analyser, hvilket vi forsøger at bidrage til med nedenstående artikler om sagen og en analyse fra det lille uafhængige analysehus Aktieinfo.net. Rigtig mange efterspørger også en egentlig anbefaling fra Dansk Aktionærforening. I første omgang vil vi dog opfordre til, at man orienterer sig i holdningerne fra de mange analytikere og professionelle investorer, som vi giver et overblik over i dette nyhedsbrev. Og i det hele taget opfordrer vi aktionærerne til at afvente udviklingen, indtil vi kommer betydeligt tættere på den foreløbige tidsfrist den 22. februar.

Dansk Aktionærforening er 15.000 private investorer, som er gået sammen om at sikre deres interesser og søge uvildig information om investering. Blandt meget andet udgiver vi magasinet Aktionæren, holder AktieSkoler og foredrag i hele landet, og kæmper ikke mindst for de små aktionærers interesser i sager som denne. Hvis du ikke allerede er med, koster det mindre end én Danisco-aktie at blive medlem i hele 2011. Læs mere om medlemskab her.

Med venlig hilsen

Charlotte Lindholm
Direktør
Dansk Aktionærforening



10/2 2011 11:47 nethinde 138803



Tilbuddet er rimelig godt, og småaktionærerne bør ikke bidrage til at det falder til jorden, for så falder kursen ned til 500 niveauet igen.

Det vil give DuPont blod på tanden at få accept fra flest muligt, så kan de bedre overskue evt. at hæve tilbuddet for at få de sidste i folden også.

Så hvis man er småaktionær, skal man tage mod DuPonts tilbud - hvis tilbuddet hæves, så hæves det jo for alle.




10/2 2011 11:58 johnsen 038804



tilbuddet er laaangt fra rimelig nok. Nu har småaktionærer endelig en indflydelse, hvis de står samme, da der ikke lige er nogle store der kan bestemme.

Når værdierne kommer frem i DCO, vil mange fatte det.



10/2 2011 12:41 nethinde 038805



Jeg respekterer naturligvis hvis du har analyseret dig frem til at Danisco er mere værd på egen hånd, og agerer ud fra det.

Men det kan godt virke på mig som om småaktionærer let får storhedsvanvid når der kommer opkøbstilbud. Det er de store aktører som sidder med nøglen i disse situationer, så man skal lade dem om at puste sig op og spille poker, hvis man inderst inde er tilfreds med tilbudet.



11/2 2011 08:59 johnsen 038838






11/2 2011 10:36 johnsen 038839



mere oprør:

http://epn.dk/brancher/foedevarer/article2336728.ece

Jeg husker situationen omkring TDC for år tilbage. Rigtig rigtig mange mente den bare skulle sælges i 375 og når kursen nåede 378-379 blev der solgt rigtig mange.
På et tidspunkt blev jeg overbevist om at den ville blive afnoteret og solgte mine i 408. Den endte dog ikke med at blive afnoteret.

Tvivler meget stærkt på at Danisco ryger til fremsatte pris, modstanden er for stor. Læn dig tilbage og vær afventende. Ingen grund til at forære noget væk.



15/2 2011 08:50 johnsen 038969



hold fast, sælg ikke arvesølvet for billigt:

http://www.business.dk/foedevarer/udsigt-til-langvarig-budkrig-om-danisco




TRÅDOVERSIGT