Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DLH - Emission på 250 millioner


38922 14/2 2011 10:54
Oversigt

Så er der indkaldelse til EGF d. 8. Marts

DLH indkalder til ekstraordinær generalforsamling 8. marts, og der vil der, som meddelt 7. februar, blive skiftet ud i bestyrelsen og vedtaget en emission, således at selskabet kan opfylde betingelserne for at gennemføre en aftale med sine banker.

DLH skal hente 250 mio. kr. i en fortegningsemission, som skal reducere gælden og sikre en ny treårig bankaftale

Bestyrelsesformand Asbjørn Børsting og bestyrelsesmedlem fratræder på den ekstraordinære generalforsamling, hvor emissionen skal vedtages, oplyste DLH i en børsmeddelelse 7. februar. Som ny bestyrelsesformand peger bestyrelsen på Kurt Anker Nielsen, som i forvejen sidder i bestyrelsen i blandt andet Novo Nordisk og Vestas. Lars Green foreslås som nyt menigt medlem.

Emissionen vil, som tidligere meddelt, indebære, at aktieklasserne ophæves. A-aktier ombyttes til B-aktier i forholdet en til en. De nærmere omstændigheder omkring kapitaludvidelsen er ikke fastlagt, men tegningskursen på de nye aktier ventes at blive en favørkurs på 35-40 pct. i forhold til den teoretiske kurs, når retterne er fragået, oplyser DLH. En ny treårig bankaftale er på plads, men den er betinget af succesfuld gennemførsel af emissionen.






TRÅDOVERSIGT