Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Det tager kun 5 minutter


39088 AnalyseThat 17/2 2011 12:07
Oversigt

Læste lige at Tyregodt, som jo før har skrevet lidt herinde een dag, nu igen forlader EuroInvestor. Tænkte lidt på hvilke skribenter jeg egentlig savner at diskutere med, eller ville værtsætte kom over i folden hos ProInvestor, for at gøre diskussionerne mere fuldkomne.

Nu er det jo snart et år siden EuroInvestor smed mig ud, uden besked, uden advarsel, uden anden grund i min profil derinde end at jeg var "Lukket pga. dårlig opførsel" hvilket i sig selv er skæmmende usympatisk for et socialt site at fratage en person sociale relationer uden videre, som er opbygget gennem 1 år og med over 1000 indlæg.

Jeg ville ønske at skribenter som
spot
clown
alpehue
oneofakind
johnson
cutting
kimand
zuludixi
ollis
sukkeralf
thure

- kunne nok nævne 50 andre, men hvornår tager i jer de 5 minutter og får oprettet en profil, og går i gang med de dejlige chatrum herinde?



17/2 2011 12:14 Hegu 039090



Flere af dem du nævner er her allerede og skriver af og til.

Med venlig hilsen

Hegu



17/2 2011 12:27 AnalyseThat 239092



Det som afholdt mig fra overhovedet at prøve ProInvestor i flere måneder, er den "ikke så lette" diskussion der er i debatten. Den er tung, der er ikke mange oneliners, men det er ved at vende lidt, især når du tager dig tid til at kommentere, Hegu :−)

Men med de chatrum, som stadig mangler at blive højere så man kan læse flere linier, er der virkelig åbnet op for en lettere direkte og uformel snak, aktieinteresserede imellem.

setup af chatrum bør snart ændres lidt, så daytraderchatten og en nybegynderchat bliver permanente chatrum åben for alle tilmeldte, ellers fungerer de fint. BioPortochatten og pennystocks er overordentlig velbemandet og



17/2 2011 14:05 renek 039097



Ha ha:

"...der er ikke mange oneliners..."

Tak for super grin Analyse på en ellers lidt grå og kold dag i selskab med Excel



17/2 2011 20:16 oneofakind 639119



He he .. Læser meget herinde, skriver lidt..! Men har en tanke om, at tyngden i det jeg skriver her, bør være større end på EI.. hvor det flyver hurtigt fra tasterne.. og tankerne!

Dog må jeg tilstå, at min medfødte sorte humor indimellem får mig til liige at komme med en uovervejet comment eller lign :)

For at give dette indlæg lidt substans....:

To ting falder mig ind i dag. Exiqon har flyttet fremlæggelsen af regnskab frem.. Tror det skyldes at 1 eller flere af bestyrelsesmedlemmerne var forhindrede på den fastlagte dato.

Tror IKKE at der er en emission i gære.. der skulle være rigeligt med likvider.

Tror heller ikke, at den nuværende stor-aktionærkreds vil være interesserede i at komme ud af Exiqon under kurs 40...!

Tror slet ikke.... at der ligger en "buster" lige om hjørnet!

Dog kan jeg jo se, at der i dag har ligget en større post til salg fra morgenstunden.. dvs. før fondsbørsmeddelelsen.. og det har jo undret en smule.. jf. det plejer at være emissionsbankers strategi, når et kursspænd skal fastlægges....!'

Nå, vil ikke puste til frygten.. mener at selvom der skulle komme en mindre emission ville det være attraktivt at gå ind.. og en evt. overreaktion vil jeg udnytte til at supplere.

Chemometec bliver regnskabsaktuel d.25.02..Måske præsenteres vi for en ny adm. dir.. jeg tvivler dog.. jf. det går jo udmærket med den konstituerede.. og måske skal han blot fastansættes...?
Der kunne ligge en lille opjustering af første Q´s prognose om plus minus 1 mille.. jf. en pæn dollarkurs, stigende aktivitet i forskningsmiljø mm. i US.. og måske kan det slå igennem på bundlinien i salg af Nucleocounter 3000, samt test-kasetter?.. Jeg tror det! og satser på en opjustering til 1-2 m. for hele året..igen forudsat dollarkurs der holder det tidligere niveau.

Chemometec er ikke et biotek selskab.. det er et medico.. i lighed med Exiqon.. og ligner på visse områder Exiqon mht. peer, potentialer mm.. Dog har ejerkredsen påvirket kursdannelsen drastisk, jf. det var guldflippere der sad med store poster. Erik D. er helt ude.. men poster kan fortsat ligge latent til salg lidt længere oppe af grafen end "fallitsalget i kurs 5-6!".. Men langsigtet tror jeg der er tale om endnu en lille dansk guldklump.. der bare vil generere omsætningsvækst og overskud i årene fremover!

Synes forresten at der begynder at opstå interessante køb i dk... Vestas har kurs direkte imod test af 140.. på sigt.. og alt efter resultatet af denne.. står jeg klar.. eller afventer test af 90 :)

Genmab.. ser ud til at skulle (måske) gen-teste området 42-40.. hvilket denne gang måske kan friste.. jf. de fleste nu har fået positioneret sig som de ønsker!.. Omsætningen vil afgøre mit valg.. forudsat Genmab tager sig en dukkert:)

Carlsberg performer fortsat "derudaf" i kanalen.. der er ikke udsigt til at Carlen skal skifte trend, dog er kanalen bred.. og en købsmulighed i bunden kunne opstå.

Og så sidder jeg iøvrigt og leder efter potentielle "kineseropkøb" på OMX-Nasdq... Et oplagt bud ville være Migatronic, der har både brand, knowhow, segment og pris på aktien med sig pt.. den er skisme lavt værdisat pt.. faktisk somom vi fortsat sad midt i krisen og ikke var på vej ud af den.. En fair pris kunne ligge i 220 ved opkøbstilbud, og uanset hvad burde Migatronic ligge imellem 155 og 165 pt.. Men det gør den ikke!

ØK.. er spændende, men desværre politisk påvirket.. jf. situationen i Venezuela...!
Men det virker somom ØK har styr på "kontakterne" og ... kontrakterne i landet.. så mon ikke et forsigtigt køb i 140 området kunne anbefales.. skulle ØK besøge dette område i nærmeste fremtid.

Aktier jeg ikke IKKE interesserer mig for pt.. :
Norden Torm og APM.. samt banker!

Tror vi har mere til gode her, inden de begynder at være interessante!

Vær hilset Jordlinge!

Vender tilbage når jeg har bestået eksamen om 14 dage :)



18/2 2011 19:27 oneofakind 139202



Iøvrigt har jeg i flere år savnet Stump ! Han var velformuleret, havde den fornødne indsigt, og var ikke for skråsikker mht. sine skriv.
Så vidt jeg ved, er han fortsat i fjernøsten.. det var det sidste jeg hørte.., men skulle der være nogen, der har kontakt, eller kender ham.. kunne det være sjovt med en update!
Talentfuld ung mand!

mvh.



18/2 2011 10:24 MaxProfit 039147



Analyse..

Grunden til mangel på oneliners er det faktum, at intelligensen herinde ikke kun kan beskrive et muligt senarie med en linie :−)

EI er ikke professionelt i min verden.Sumpen af brugere er ringe i mange tilfælde.Der tillades alt for meget støj og administratorerne er ikke lydhøre overfor ændrede tiltag mm



17/2 2011 12:31 johnsen 039093



Nu skal man jo ikke tvinge folk ind i noget. Det skal gerne være lysten der driver værket.

Jeg tror ikke lige aka ønsker en "johnson". Han har vist nok at gøre med at styre en "johnsen", der af og til "prikker" til ham.

Skulle du mene "johnsen" og ikke "johnson", så deltager han her, alt efter tid og lyst. Det er ham aka kalder "novo-hypperen", hvilket jeg slet ikke kan forstå. Jeg er rimelig aktiv specielt i novo-gruppen sammen med MaxProfit; dog holder vi som regel enetaler.

"Gammelfar" er dog ikke, hvad han har været. År efter år sætter jo sit præg.



17/2 2011 14:52 Kristensen 039099



Alpehue har tidliger været aktiv, har ikke set ham så meget på det seneste.

Oneofakind skulle jeg også mene er rimelig aktiv.

Johnsen^^

Sukkeralf er har vist også.

Thure er pæn aktiv.



17/2 2011 16:53 Zulu 039107



Hej AT - tak for tilliden. Jeg har allerede en profil her på PI - Zulu. Hvis det kan være en trøst har jeg også prøvet at blive smidt på porten på EI for nogle år siden - aner stadig ikke hvorfor. Mærkelig politik overfor sine "kunder"
Jeg er ikke så aktiv med at skrive - har ikke rigtig tid - men læser meget både her og der.



17/2 2011 17:01 Zulu 039108



tak AT, jeg har forkortet mit navn lidt. Det er en ringe trøst men jeg har selv prøvet at blive smidt på porten hos EI - jeg ved stadig ikke hvorfor. Det er nogle år siden. Synes chat´en er god nok - men det kræver at man er mere på. Og det har jeg ikke tid til.



17/2 2011 17:02 Zulu 039109



flot - troede ikke mit første skriv kom afsted, sorry...



17/2 2011 22:20 039121



Som gammel valuenørd savner jeg tjutum, så nu hvor vi "outer" folk, kan det så virkeligt være rigtigt at Tjutum som jeg havde mine allerførste diskussioner om gode gamle Hedegaard om, ikke er på ProInvestor. Og hvis ikke han er her, så hvorfor?



18/2 2011 09:34 Kristensen 039134



Har af og til henvist til dette site, hvis der på EI har været diskussion om et emne vi har "behandlet" her på PI. Men desværre kender en del ikke til sitet.



18/2 2011 09:38 Kristensen 039135



Var forresten til et møde hvor "Rødekro" også deltog. Spurgte ham hvorfor han ikke skrev nogle af sine analyser omkring konjunkturer mv. her inde på PI, men han kendte desværre ikke sitet.
Men kan prøve at sende ham en mail en dag og bede ham "kigge" forbi.



18/2 2011 10:20 MaxProfit 039146



Hej Kristensen det synes jeg er en fremragende ide ! Få du mailet til ham, så brugerne kan nyde hans indlæg.
Dog lidt sjovt han ikke kender til PI :−)

MP



18/2 2011 10:25 JørgenVarnæs 139148



Rødekro's rentebetragtninger vil være et helt afsindigt godt aktiv at få på PI. Det vil virkelig lægge nye dimensioner til kvalitenten her på sitet (ikke at der er noget i vejen med niveuet på nogen som helst måde - I love you guys!)



18/2 2011 11:05 johnsen 039154



tvivler på ret mange har den store interesse. Man er vist mere til noget "ligepå og highrisk".



18/2 2011 11:30 JørgenVarnæs 039161



How johnsen - kom du ikke til at skrive den kommentar på det forkerte site?



18/2 2011 12:32 johnsen 039165



ha ha, det kan da godt være min definition af "ligepå og highrisk" er lidt "stram" i forhold til andre.

Sikkert også derfor jeg skal logge på 3 gange for at blive her.

-men det ser da ud til der er kommet gang i debatsiden. Hvad har folk spist?



TRÅDOVERSIGT