Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Sælg ikke Danisco


39817 Hegu 7/3 2011 22:23
Oversigt

Jeg forstår godt, at multinationale virksomheder jagter de dygtige danske virksomheder, men det vil godt nok være et tab landet, såfremt aktionærerne gav efter for ønsket om en kortsigtet gevinst. Læs selv kommentaren i linket og tag de langsigtede briller på.

" Danisco er i verdenstoppen, når det handler om at producere ingredienser, som gør fødevarer mere holdbare, fleksible og hårdføre.

Og det er bare nogle af eksemplerne på dansk knowhow i international klasse på fødevareområdet. Viden, som vi ikke bare tror, men ved vil blive en afgørende faktor, når en ny fødevare-revolution skal foldes ud.

Måske en tanke værd, inden aktionærerne sælger Danisco. Inden landbruget atter kapper forsyningslinjerne til sine virksomheder i jagt på højere afregninger syd for grænsen.

Og inden nye skatter, fedt- og sukkerafgifter spænder afgørende ben for udviklingen af den fødevareindustri, som måske er det bedste bud af alle på, hvad Danmark skal leve af om 20, 30 og 50 år".


http://epn.dk/kommentar/article2360427.ece


Med venlig hilsen

Hegu

Helge Larsen



TRÅDOVERSIGT

39817 Sælg ikke Danisco
7/3 22:23 Hegu 2