Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Norden har indgået en 5-årig kontrakt med Store Norske


40473 fcras 23/3 2011 21:39
Oversigt

Onsdag 23. marts 2011 kl: 11:14


Norden har indgået en 5-årig lastekontrakt med det norske statsejede mineselskab Store Norske Spitsbergen Grubekompani, på transport af kul fra Svalbard til det europæiske kontinent.

Med en forventet volumen på ca. 10 millioner tons er kontrakten blandt de 3 største, Norden har indgået.

"Vi er meget begejstrede for dette projekt, som er indgået med en førsteklasses samarbejdspartner og markerer en god start på vores nye strategi, der har fokus på at øge vores lasteprogram", siger Executive Vice President Peter Norborg, som er leder af Nordens Tørlastafdeling.

Store Norske skriver på sin hjemmeside, at selskabet, i forbindelse med valg af samarbejdspartner, har lagt særlig vægt på konkurrencedygtig pris, partnerens CSR politik, samt de miljømæssige aspekter ved transporten.

Transporterne under lastekontrakten begynder i juli 2011. Kontrakten beskæftiger ca. 3.000 skibsdage i skibstypen Panamax.

Norden skriver i meddelelsen, at kontrakten er et vigtigt skridt mod Nordens strategiske mål om at øge lastmængderne i Tørlast med 15 procent årligt.

Aftalen ændrer ikke Nordens forventninger til 2011.

Kilde: Norden og Store Norske
http://www.maritimedanmark.dk/?Id=10451
--------------------------------------------
D/S NORDEN
http://www.ds-norden.com/
STORE NORSKE
http://www.snsk.no/

Store Norske er verdens nordligste gruveselskap. Store Norske ble grunnlagt i 1916 og driver i dag to kullgruver på Svalbard: Svea Nord, 60 kilometer sør for Longyearbyen, og Gruve 7 i Adventdalen utenfor Longyearbyen. Med sine 330 ansatte er Store Norske den største hjørnesteinsbedriften på Svalbard. Selskapet er en viktig bidragsyter til et stabilt og robust familiesamfunn I Longyearbyen.


DNORD.CO




TRÅDOVERSIGT