Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Glunz & Jensen tager endnu et skridt mod profitabilitet


41240 collersteen 12/4 2011 11:42
Oversigt

Glunz & Jensen, som i flere år har været en meget meget træls aktie, kom med en god meddelelse i går som ikke har fået særlig megen opmærksomhed endnu. De missede jo i sin tid ejendomsboomet og fik ikke solgt ejendommen i Ringsted som man delvist havde tømt via udflytning af produktionen til Slovakiet. Nu er de så langt om længe lykkedes med at få hele ejendommen udlejet på 5 og 10årige kontrakter. Det giver en løbende indtægt på et par millioner, hvilket er meget i GJ-regi
ALternativt gør det den måske en del nemmere at sælge, hvis det stadig er planen.
De flytter jo åbenbart også helt ud selv og bygget nyt hovedkontor - hvad det så end skal til for, men det åbner vel principielt muligheden for at man kan sælge hele Selandia park fra og nok fylde kassen med et pænt 2-cifret millionbeløb?
Aktien har ikke rørt på sig i et stykke tid nu og har ligget i et 39-42 range cirka. Forhåbentlig rykker den snart lidt mere opad, nu det jo tyder på at de begynder at tjene penge - også udenfor ejendomsbranchen. At de så straks er gået igang med opkøb og nu også vil bygge selv er jo knapt så ønskværdigt med deres historik in mente. De fleste aktionærer så jo nok gerne at der røg lidt cash tilbage i de tomme lommer - enten via tilbagekøb eller udbytte. Det er efterhånden lang tid siden og blot et par mio. kr i tilbagekøb via markedet kunne jo nok rykke kursen pænt. Indtil videre må man give den nye direktør the benefit of the doubt - han tror jo også selv på sagen og har købt rimeligt ind af aktier. Og muligvis er det også ham der langt om længe fik bestyrelsen til at annullere beholdningen af egne aktier?

Men nok om det. Nyheden fra igår om ejendommen
http://www.proinvestor.com/aktienyt/544542/Glunz-og-Jensen,-Selandia-Park-er-fuldt-udlejet

Det værste lige nu er nok at vi måske kan risikere at vente helt til august før der kommer nyheder/regnskab... Og det er jo som regel kun regnskaber der kan drive den aktie. Man kan jo måske i bedste fald håbe at der måske kommer et preliminært årsresultat (opjustering) i juni/juli, når man har fået dannet sig et overblik.

P.S. Jeg har selv en meget lille sjat aktier, men ikke noget der kan sende mig på hverken Forbes 500 liste eller på fattiggården, hvad enten det bliver boom eller bust.



12/4 2011 14:04 collersteen 141248



Bare for en sikkerheds skyld må jeg hellere lige tilføje at jeg har en lille kortsigtet salgsordre liggen i toppen af det range jeg har nævnt i indlægget.



13/4 2011 11:33 MadsSkjern 041259



Er der en der har et bud på hvad en udlejningsejendom med et årligt overskud på 2,5mill er værd?



13/4 2011 11:46 041260



ja 50 mill ved afkast 5%



13/4 2011 11:47 041261






13/4 2011 11:53 MadsSkjern 041262



Godt så. Selandia Park udgør godt halvdelen af markedsværdien... Der burde være plads til kursstigning.



TRÅDOVERSIGT