Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Danisco købes af Dupont.


42512 collersteen 16/5 2011 14:19
Oversigt

Dupont vandt kampen om Danisco efter en lang fintællingsweekend og endte med 92,2% af aktierne som et resultat af købstilbuddet. Egentlig lidt overraskende, at de nåede så højt op, men 5,2% har åbenbart været nok til at rigtig mange har ændret holdning fra et "horribelt tilbud" til et "meget flot tilbud". Sådan er der så meget.

De 92,2 % må ogsså betyde, at den genstridige Hedge Fund Elliot har kastet håndklædet i ringen mere eller mindre frivilligt. Man kan jo kun gisne om hvad der skulle til for at overtale dem, men det er en helt anden konspirativ sag....

Pressemeddelelsen findes her:
http://www.proinvestor.com/aktienyt/552391/DuPont-gennemfoerer-koebstilbud-paa-Danisco

Ellers vælter det ind med historier og interviews:
http://www.proinvestor.com/nyheder/DCO.CO/

Tilbuddet har valør d. 19. maj, så der bliver måske råd til lidt større hveder rundt omkring på fredag. Nu kan vi så begynde at gætte på hvor de 30+ milliarder så ryger hen? Selvom en del jo nok har solgt ud løbende, så er der nok stadig en del danske investorer der står med en pose penge der skal kastes i andre aktier. Hvad siger I til det?
Og der bliver vel også en C20 plads ledig? Som kommer til at gå til?


Så tabte du slaget Johnsen? Hvad gør du så nu? Ligger lidt højere på hovedbunden eller skal pengene over i noget tilsvarende? Novozymes?



TRÃ…DOVERSIGT