Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Oslo/Kbh - første halvår 2011 over 100.000 gæster


44752 fcras 6/8 2011 08:45
Oversigt


Oslofærge har mange udenlandske gæster

Fredag 5. august 2011 kl: 15:17

I første halvår af 2011har DFDS Seaways næsten fordoblet antallet af udenlandske rejsende i forhold til 2009 på ruten mellem Oslo og København. Fremgangen er særlig stor blandt turister fra fremmede himmelstrøg som Sydkorea, Brasilien, Indien og Japan.

I 2009 var der 58.000 udenlandske turister med DFDS Seaways to skibe på ruten København-Oslo. Allerede efter første halvår 2011 ligger tallet på over 100.000, og det forventes at stige yderligere de næste år.

"Mens vores indsats i Brasilien - en af verdens hurtigst voksende økonomier - er
relativ ny og først rigtig har taget form i 2010 via et tæt samarbejde med VisitDenmark, har vi gennem de seneste år arbejdet meget målrettet og koncentreret for at få andel i det asiatiske marked. Det er derfor med stor glæde, at vi nu ser, at indsatsen har båret
frugt", siger Country Manager i Danmark, Kim Heiberg, DFDS Seaways.

Kilde: DFDS Update

http://www.maritimedanmark.dk/?Id=11527

http://www.dfds.com/

DFDS.CO




6/8 2011 09:00 fcras 044753



DFDS risikerer budkamp om fransk rederi

Torsdag 4. august 2011 kl: 13:18

DFDS og dets samarbejdspartner Louis Dreyfus Armateurs http://www.lda.fr/ risikerer at havne i en budkamp med de ansatte i det franske rederi SeaFrance http://www.seafrance.com/ om, at overtage kontrollen med det underskudsplagede rederi.

Selv om fristen for at afgive bud på rederiet udløb den 26. juli, har rederiets kuratorer givet de ansatte - repræsenteret af fagforeningen CFDT - tilladelse til at afgive et alternativt bud til det bud DFDS/LDA afleverede i sidste uge, kort før budfristens udløb.

Ifølge IFW, er det medarbejdernes plan at etablere et cooperativ - Société Co-operative Arbejderkampen de Production, der skal eje og drive SeaFrance der gik i betalingsstandsning i juni sidste år.

Forlydender i Frankrig vil vide, at medarbejdernes bud ikke er seriøst ment, men er et forsøg på at kaste grus i DFDS overtagelse af rederiet, da medarbejderne frygter at det vil koste arbejdspladser, hvis DFDS/LDA overtager den underskudsgivende kanaloverfart.

Fagforeningen afviser dog rygterne og siger, at de har arbejdet med planer om at overtage rederiet siden begyndelsen af året, men at man først nu er klar til at afgive et bud, fordi rederiet først nu har udleveret alle de oplysninger fagforeningen havde bedt om.

Hvis medarbejdernes bud viser sig at være seriøst, kan salget i sidste ende blive afgjort af en budkamp mellem de interesserede købere.

I første omgang er et møde i rederiets samarbejdsudvalg, der skulle være afholdt i denne uge, og hvor det indkomne bud fra DFDS/LDA skulle behandles, blevet udskudt på ubestemt tid.

Kilde: IFW

http://www.maritimedanmark.dk/?Id=11518




TRÅDOVERSIGT