Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DLH - Turnaround succes


45468 23/8 2011 13:45
Oversigt

Trævarekoncernen DLH varsler nye tiltag med det sigte at forbedre indtjeningen. Det oplyser selskabet i sit halvårsregnskab, som bød på fremgang set i forhold til samme periode sidste år. Forventningerne til hele året fastholdes.

- Vi er nået langt med implementeringen af vores strategi og er nu klar med supplerende tiltag, der vil blive gennemført over de kommende kvartaler. Det drejer sig blandt andet om sammenlægning af en række lager- og salgsfunktioner i Skandinavien og udbygning af DLH's asiatiske aktiviteter i Hongkong, siger administrerende direktør Kent Arentoft i selskabets halvårsregnskab.

De supplerende tiltag ventes at give en årlig resultateffekt på mellem 15-20 mio. kr. og mindske kapitalbindingen med ca. 60 mio. kr., estimerer Arentoft.

I de sidste tre måneder frem til halvårsskiftet opnåede DLH et driftsresultat (EBIT) på 27 mio. kr. mod 36 mio. kr. i samme periode året før. Halvåret bød imidlertid på en fremgang til 42 mio. kr., hvilket er 3 mio. kr. bedre end året før.

- DLH har opnået tydelige og positive effekter af den omstillingsproces, vi satte i gang i december 2010. Halvåret viser både absolutte og relative forbedringer af stort set alle vores nøgletal på trods af et uændret omsætningsniveau i forhold til sidste år, siger Kent Arentoft.

Trævarevirksomheden fastholder forventningerne til hele 2011 og venter således fortsat en omsætning i størrelsesordenen 3,3 mia. kr. og et resultat af primær drift i intervallet 60 mio. kr.

Tabel her http://www.proinvestor.com/finansnyhed/10311635/DLH-vil-satse-i-Hongkong-og-oege-indtjening



TRÅDOVERSIGT

45468 DLH - Turnaround succes
23/8 13:45 0