Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DFDS øger sin markedsandel på Kanalen


45723 fcras 27/8 2011 13:55
Oversigt


Lørdag 27. august 2011 kl: 09:00


I højsæsonen i juli måned er det lykkedes DFDS at øge sin markedsandel af turistkøretøjer via Dover til 33 procent, hvilket er ny rekord. Det svarer til, at der i juli blev transporteret 130.000 biler om bord på rederiets tre færger på ruten mellem Dover og Dunkerque.

"Det er et fantastisk resultat for både driftsmedarbejderne og de kommercielle medarbejdere om bord og på land. Det er især imponerende, når man ser på, at vores medarbejdere har håndteret dobbelt så mange turistkøretøjer pr. afgang sammenlignet med begge vores konkurrenter i Dover", siger Director for Passenger Services på Den Engelske Kanal, Chris Newey.

Det største rederi i markedet via Dover transporterede 168.000 biler på syv skibe.

"Det har været en rigtig holdindsats, hvor fragtafdelingen har arbejdet tæt sammen med passagerafdelingen for at frigøre plads dér, hvor behovet har været størst. Samtidig er vores driftsmedarbejdere lykkedes med at holde ekspeditionstider og et lavt brændstofforbrug i en periode med stort pres på", siger Chris Newey.

Kilde: DFDS Update
http://www.maritimedanmark.dk/?Id=11712

http://www.dfds.com/

DFDS.CO




TRÅDOVERSIGT