Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fagforeninger afgiver bud på Seafrance


45995 fcras 2/9 2011 19:20
Oversigt


Fredag 2. september 2011 kl: 14:08


Fagforeningen CFDT, der repræsenterer flertallet af medarbejdere i det franske færgerederi SeaFrance, har nu afgivet et officielt bud på færgerederiet. I modsætning til DFDS, der sammen med en fransk partner har budt 3 Euro for rederiet, vil fagforeningen kun betale 1 euro

Til gengæld for den symbolske sum, vil fagforeningen fortsat beskæftige samtlige 890 fastansatte i rederiet - med undtagelse af en række ledende medarbejdere. 200 ansatte, der i dag er arbejder på tidsbegrænsede kontrakter, står også til at miste deres arbejde

"Vores bud er ikke fantasi, men et seriøst forsøg på at redde omkring 1.000 arbejdspladser", siger en talsmand for CFDT til de franske medier.

Hvis fagforeningen overtager rederiet, vil den fortsætte sejladsen med alle rederiets skibe.

Fagforeningen, der bl.a. kæmper med DFDS om at overtage det betalingsstandsede franske rederi, mangler dog at have sikkerhed for, at kunne stille med en nødvendig driftskredit i størrelsesordenen 50 - 80 millioner Euro.

SeaFrance kuratorer skal nu tage stilling til de afgivne bud.

Kilde: ifw.com
http://www.maritimedanmark.dk/?Id=11768

DFDS.CO




TRÅDOVERSIGT