Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

NKT - TA


47599 faurschou 24/10 2011 16:54
Oversigt

Op til aktiespillet bringer PI en række faktaark om C20 selskaberne, men faktaark er måske ikke til så meget hjælp på kort sigt. Det ville i mit perspektiv være sjovere med lidt optakts TA. (Desværre spiser arbejdet al for meget af min tid, så det bliver ikke mig, der hænger over aktiespillet). Men jeg følger FLS, NKT og GN, så måske kunne der komme lidt udveksling af ideer.

Da NKT er strøget af sted i dag, så laver jeg lige et lille indspark om den.

I maj kom den største ordre nogensinde (Brasilien 9,7 milliarder).
Kursen blev marked up og volumen var høj - (et VSA svaghedstegn), derefter gik NKT i nedtrend. Røg rimelig hurtigt igennem et ældre trading range. For så at blive gap'ed ned under meget høj volumen 23 aug. Da aktien lukkede lavere d. 24 aug. var det den høje volumen ikke et umiddelbart tegn på en bund. Midt sept. ligger der en lille test (et par haler på candles under lav volumen), og så vender aktien.
Aktien kan ikke bryde modstanden omkring 221 (det kræver normalt en pæn volumen), og den handles så sidelæns. De glidende gennemsnit er ved at knudre sig sammen, så der kunne vel være et bow tie under udvikling.
Hvad venter jeg på - et brud af 221 under pæn volumen og en test under svag volumen, så køber jeg lidt flere.

NKT.CO




TRÅDOVERSIGT

47599 NKT - TA
24/10 16:54 faurschou 7