Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Super nice at man kan dele med andre på facebook.......


47986 Polaris 2/11 2011 11:28
Oversigt



Formoder at jeg ikke er den eneste der finder det super cool med denne feature ?

Sjovt er det godt nok.

Hvad siger i til Vestas idag ?

Pol



2/11 2011 13:09 troldmanden 047990



Ja det er en rigtig fin feature.

Jeg tør ikke spå om udviklingen af vestas for blot dagen i dag. Men jeg føler mig mere end overbevist om at vi vil se kursen stige ganske pænt over de kommende mdr. Og måske Vestas har lidt i godteposen til næste uges Q3 meddelelse. Det er i hvert fald bemærkelsværdigt at de sender nedjusteringen ud en uge før deres store Q3 meddelelse hvor de bla også vil fokusere meget på de langsigtede mål. Og herunder også fremvise en mere detaljeret plan for hvordan de når disse mål

Vh
T.



2/11 2011 17:20 eGhazi 048004



har solgt mine bull 2 med et kæmpe tab!!
tror vi skal være mere realistiske den her omgang med anbefalinger og skjulte order, som markedet ik kender..

Have a nice day :)



2/11 2011 17:43 troldmanden 048007



Det er naturligvis ærgerligt at have tabt på den. Jeg selv har brugt dette fald til at øge. Der går ikke så lang tid inden fokus begynder at rette sig mod 2012. Og der vil vi se en signifikant større indtjening. Selv i forhold til det niveau vestas forventede for 2011 før nedjusteringen. Og når det skifte i fokus sker så så vil vi også se kursen et helt andet sted.

Som jeg har skrevet før så ER nedjusteringen naturligvis en stor streg i regningen. Men det er primært i forhold til tillid. (det er nu også ret væsentligt!) Men i forhold til selve driften så betyder det blot en udskydelse af oms/indtjening til 2012. Så det er derfor i vid udstrækning "kun" de 35 mio Euro de taber på dette. Og DERFOR har jeg set dette som en god købs mulighed. Vel at mærke hvis man ikke er ht kortsigtet investor.

Jeg tror på vi her i nov vil se en eller flere af de store "rygte" ordre blive annonceret.

Rumænien 516mw
Mexico 396mw
Kenya 300mw
Gode wind 252mw
Canada 300mw


De 3 øverste har developerne alle sagt inden for de seneste uger at de vil begynde konstruktion i nov. Og så skal de jo have en ubetinget aftale underskrevet

Vh
T.



2/11 2011 18:16 vebrand 048009



Jeg er nu også meget fortrøstningsfuld, de ekstra omkostninger de har haft i bod, bliver jo udlignet med den manglende bonus der bliver udbetalt ( godt nok synd for medarbejderne )men for Vestas har nedjusteringen ikke kostet noget på pengepungen ( men på tilliden ). Fandt lige denne artikel omkring at Belgien er næste land der vil udfase atomkraft.

Belgien stiller sig nu op i køen af lande, der siger farvel til atomkraft. Landets partier har bekræftet vedtagelsen af en politisk aftale, der betyder, at landet skal lukke sine to atomkraftværker. Det skriver Reuters.

Aftalen om at lukke de belgiske atomkraftværker blev oprindeligt indgået i 2003. Nu har de politiske partier i Belgien vedtaget loven, der fastslår lukningen af de belgiske atomkraftværker.

Det er planen, at de tre ældste reaktorer skal være lukket i 2015, mens landet helt skal være fri fra atomkraft i 2025. Belgien har i alt syv atomreaktorer fordelt på to kraftværker.

Aftalen er dog betinget af, at der kan findes nok energi fra alternative kilder, så belgierne ikke kommer til at mangle strøm



2/11 2011 18:27 troldmanden 048012



Ja det er rigtigt. Havde ikke lige tænkt på den manglende udbetaling af bonus. Men den ville jeg dog heller end gerne have været med til at udbetale.

Ja så godt nyheden fra Belgien. De kunne jo så starte med at placere den endelige ordre fra Eldepasco på 216mw offshore med V112




TRÅDOVERSIGT