Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Trendanalyse af Vestas


48369 Polaris 9/11 2011 11:49
Oversigt


De fleste investorer mangler strategi og taktik. Med strategi menes: Hvor stor en andel af min portefølje skal en enkelt Aktie udgøre. Man skal aldrig forelske sig i en Aktie og lade den udgøre en for stor andel. Det er vores holdning, at køb og behold strategien p.t. er ubrugelig og vil være det i 6-7 år endnu. Vær opmærksom på, at ingen strategi virker altid. Det næste problem er det taktiske spil i forhold til markedet.

http://www.demetra.dk/

vestas




9/11 2011 13:30 renek 348376



Helt enig. Den lange trend er ned og det er det man skal forholde sig til, hvis man f.eks. anvender en langsigtet model, som den du præsenterer (har altid stor interesse fulgt med hos Demetra).

Når man følger hovedtrenden via f.eks din model kommer man heller ikke ind på bunden, men hvilken glæde har man af det, hvis man holder vejen op og hele vejen ned? Man kommer ikke ud på toppen, men lang tid nok til, at det kan betale sig rigeligt.

Jeg tror, at mange har svært ved f.eks TA eller markedstiming grundet megen ventetid og det at se en Aktie ryge afsted. Så hiver de pistolen frem og giver et skud langt tid før de egentlig skulle.



9/11 2011 14:42 hja 148381



Flot kurve. Kan du ikke lige lave en for de næste 12 måneder også.



9/11 2011 15:25 faurschou 148382



Jeg er helt enig i pointen om, at køb og behold er en ubrugelig strategi. Og det er fint illustreret.

Jeg synes blot, at det havde været rart, at hele analysen blev lagt op her på PI, så vidste man fx. at "Når kursen gennembryder det glidende gennemsnit ovenfra, så opstår der et salgssignal og omvendt", og man kunne så undre sig over, om der var flere signaler end de påtegnede og det falske signal fra 2003/2004, uden at skulle trækkes over på en anden hjemmeside.
Jeg er sådan lidt til at enten gives alle informationerne eller også gives en invitation til en anden hjemmeside.
Sagt på en anden måde skal debatten foregå her eller et andet sted?



9/11 2011 15:31 renek 048383



Inden misforståelser opstår:

Min pointe med kommentaren var ikke at konkludere, at køb & behold er en ubrugelig strategi.

Folk må selv finde en strategi der passer til deres temperament, risikoprofil, tidshorisont, osv.

Køb & behold passer ikke til mig, men selvfølgelig til mange andre og det skal jeg ikke blande mig i.



9/11 2011 15:35 faurschou 048384



Og for at forhindre andre misforståelser, så var min kommentar ikke til rk men til Polaris, og jeg finder stadig, at køb og behold er en farlig strategi med mindre man har analyseret sig frem til, at man er i et bull marked.



TRÅDOVERSIGT