Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Neurosearch præsentation i aften


4876 troldmanden 17/3 2009 21:32
Oversigt

Neurosearch har uploadet aftens Cowen præsentation på deres website. Jeg har vedhæftet den til dette indlæg

Der er en del nye slides for feinschmeckerne.

NS siger nu selv det deres lead investigator fortalte for et par mdr siden. Nemlig at det amerikanske ACR16 studie er forsinket. Resultater fra det amerikanske studie forventes nu først i starten af 2010 mod tidligere i 2. Halvår 09. Resultatet fra det dobbelt så store europæiske fase 3 studie forventes dog stadigt i indeværende år.

De er i gang med at positionere ACR325 som et nyt specialty stof som NS muligvis selv kan tage frem til markedet i PD patienter med svære dyskinesier. (abnorme ufrivillige bevægelser) Dermed kan NS bruge den samme slagsstyrke på 30-40 personer som skal sælge ACR16. Der skal dog alt andet lige lidt flere salgsfolk til at sælge et PD dyskenisi stof.

NS viser også designet af fase 1b forsøget i PD patienter som forventes at starte her i 1. Halvår. Der er tale om et forsøg med 30 patienter med stigende dosis (25mg, 50mg og 75mg) hvor den aktive behandling er 3 uger. Reelt set burde der jo kunne foreligge resultater fra dette forsøg allerede i år. Men sådan forsøg er typisk relativ lang tid om at indrullere. Så det bliver desværre næppe før end 2010. NS fortæller da heller ikke selv hvornår data forventes.


Efterfølgeren til ACR325 er ACR343. Dette stof forventes at starte fase 2 i skizofreni i løbet af i år. NS forsøger at sætte dette stof i spil til en partner aftale.

Overordnet set er der tale om samme mekanisme som ACR16 om end stoffet er mere potent og har en anelse anderledes profil. Men ACR16 var som bekendt også rettet mod skizofreni hvor NS indtil for få uger siden have en aftale med Astellas. Astellas valgte så af strategiske årsager at gå ud af skizofreni.

Merck har tidligere vist interesse for Carlsson Resarch stofferne. Altså det svenske selskab som NS overtog i 06. Og de har også stor fokus på skizofreni. Så det kunne være et bud

Der er intet nyt om Tesofensine. NS er pt i gang med de sidste møder med FDA ang designet af fase 3. Så længe FDA ikke er kommet med deres feedback så vil der ikke komme nogen aftale. Derfor vil en aftale tidligst komme i 2. halvår. Og da kursen på NS nu er lagt ned så tror jeg også godt vi kan slå fast at ns ikke vil tage Tesofensine ind i fase 3 uden en partner

Ang Tesofensine så hold meget øje med USA de næste 14 dage. Arena Pharmaceuticals kommer nemlig med fase 3 resultater fra Lorcaserin inden udgangen af marts. Jeg tror på en moderat succes for Lorcaserin. Altså et vægttab på 4,5-7kg. 7kg vil dog blive betragtet som en succes da det hidtil bedste stoffer ligger på lige under 5kg. Men Tesofensine giver 13-14 kg på et år.


Til sidst fremhæver NS også at der kommer en række nye stoffer fra GSK aftalen i løbet af de kommende mdr samt de forventer at indgå flere R&D aftaler som den nye med Eli Lilly

Kl 2010-2045 kan man lytte til en live webcast hvor adm direktør Flemming Pedersen vil gennemgå de vedhæftede slides. Link til webcast findes her

http://www.neurosearch.com/Default.aspx?ID=10&M=News&PID=142&NewsID=15724



TRÅDOVERSIGT