Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vederns økonomi styres af relativt få


48913 Kongkurs 20/11 2011 23:54
Oversigt

Interessant artikel i Ingeniøren.

http://ing.dk/artikel/124235-det-nye-oligarki-sidder-paa-verdensoekonomien

Hvis vi nu som udgangspunkt lader konspirationsteroierne ligge, og antager at de bagvedliggende data er valide, så fortæller analysen os at verdens værdier efterhånden ligger på meget få hænder, og at dette er blevet koncentreret yderligere i de sidste 15 år.

Jeg tror analysen er rigtig nok for så vidt angår at disse selskaber har meget tætte kontakter. Ingen tvivl om, at de kan / kunne styre rigtigt meget hvis de vil. Mht. de store internationale banker, så skal de nok passe - de har aldrig været for fine i kanten, og vi ser p.t. på mange planer det suverænt største omfordeling af værdier der nogen sinde er forekommet.

De postes i øjeblikket penge i ufattelige mængder i banker verden over. penge som kommer fra borgernes lommer, og som borgerne skal betale gennem øgede skatter og afgifter.

Nu lader det desværre ikke til, at man vi lade bankerne gå ned. Derfor er der et andet interessant fænomen på vej:
http://www.guardian.co.uk/business/2011/nov/18/ireland-banks-mortgages-repossession-new-beginnings

Irske lånere er i færd med at slå sig sammen for så kollektivt at ophøre med at betale på deres gæld, ind til de får bedre vilkår. Der skal bemærkes, som det siges i artiklen, at der allerede er overført enorme summer fra det Irske folk til de slunkne bankkasser.

His vi nu holder alle konspirationsteorierne ude - tror I så analysen af mangtfordelingen - hvem styrer værdierne - holder vand. Og hvor er mon egentlig Kina henne i dette?

Vil Irene få helt med deres forehavende, og hvad vil konsekvenser i så fald være? Det vil jo sprede sig som en steppebrand.

Islændingene viste dog vejen, da de stemte nej til at betale bankerne gæld.




21/11 2011 00:22 cykling 048915



Det er en meget spændende artikel , det der er lidt uhyggeligt er jo ikke, tænk hvis det nu er sandt,for det er jo sådan der er, Globalt set er verden et matador spil og vi ved jo godt hvordan det går når man først er kommet godt i gang og sider med er par hoteller på et par af de dyre grunde.Spørgsmålet må mere være hvad vi kan og vil bruge erkendelsen til.



21/11 2011 00:27 TKWBS 048916



Nu vi snakker om konspirationsteorier.

Vi kender vel alle Zeitgeist fra 2007.



Vedlagt er "the full movie", og er revideret i 2010.

Hvis man kun er interesseret i konspirationsteorier omkring Financial Issues og banker, - så begynd at se filmen fra 1:15:50 (hour:minute:secund)



21/11 2011 00:29 TKWBS 048917






21/11 2011 00:30 TKWBS 048918



sorry.
Jeg kan åbenbart ikke få lov til at indsætte linket.

hhhmmm. :−)



21/11 2011 07:32 Kongkurs 048928



Når jeg gerne vil holde konspirationsteroierne ude, er det fordi jeg ikke tror på dem i denne forbindelse. Årsagen er, at når man først får tilstrækkelig magt og indflydelse, så er det min opfattelse at de der i nogen sammenhænge måske samarbejder, før eller siden vil gå i flæsket på hinanden.

Iøvrigt fjerne konspirationsteroierne fokus fra det væsentlige, nemlig den koncentration af mangt og penge der finder sted, samt den omfordeling af værdier der sker.

Al er faring viser i øvrigt, at fremgang og udvikling i et samfund kommer med en velfungerende og økonomisk stærk middelklasse.

Når nu man pelser middelklassen totalt, som det p.t. sker i både USA og Grækenland, så han man i realiteten slået malkekoen ned, og får ikke længere noget mælk. Det er jo ikke så smart.

Men det virkelig issue her er, om disse relativt få virksomheder er så store, og så velhavende, at de kan sætte nationalstater ud af spilet efter forgodtbefindende. Og i bekræftene fald - hvad gør man så ved det?



21/11 2011 00:32 Banksteren 048920



Når alt ser allersortest ud, så venter der et lys om hjørnet og sådan har det altid været.

Dermed sagt, at de fleste i EU er alt for pessimistiske lige nu, hvilket er enorm bullish for mig.

Jeg er nemlig sikker på der kommer en løsning.

I aften talte jeg med en af mine rigtig gode barndomskammarater i TX, US, og der er tingene vendt til det gode, der går det fremad igen.

Dermed ikke sagt det er som i 2006, hvor folk skiftede jobs, som nogle skifter strømper, men det går rent faktisk godt igen i TX, US, og det gør det også i Tyskland (som tidligere omtalt).

Det samme vil ske i Europa indenfor en relativ kort tidsramme.

Jeg tror vi er på bunden netop nu.



21/11 2011 02:41 Banksteren 048927






TRÅDOVERSIGT