Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Zealand Pharma, 29 Maj kl 16.00 Læs mere her
      

Zealand Pharma casen


50583 investor1989 2/1 2012 19:26
Oversigt

Hej.
Skrev tidligere et indlæg på EI som jeg ikke lige fik svar på. Så prøver lige her og ser om nogle kan hjælpe lidt:
--------------------
Hej alle sammen.

Ville lige høre jer om der er nogen der vil fortælle mig lidt omkring Zealand casen, altså en 5-10 linjer om hvad aktien handler om. Jeg købte nogle engang (dog kun for 4.000-5.000 kr.) i kurs 62 fordi jeg troede på kombinationsproduktet med lantus. Men kender ærligt talt ikke så meget til casen.

Det jeg ved er:
- one produkt company (Lyxumia)
- Har en rigtig god partneraftale med Sanofi Aventus som vil bruge Lyxumia i kombination med deres nuværende storsællert Lantus.
- Lantus omsætter idag for ca. 5 mia. $ ?
- Har forholdsvis lav cashburn
- markedsværdi på ca. 1 mia. kr

Hvornår forventer man at kombinationsproduktet er på markedet? Er det noget med at de allerede har indsendt ansøgning i europa og forventer svar i 2012 og at de også forventer at ansøge om godkendelse i USA i 2012 ??

I så fald virker aktien for mig meget billig iforhold til de potentielle royaltys.

Men er der nogle som ved en del mere vil jeg gerne høre ?3/1 2012 00:02 akademikeren 050604Zealand er en rigtig spændende case og en virksomhed du kan finde en del unik information på herinde på ProInvestor da de er kunde hos os.

Senest deltog Hanne Hilmann i en Q & A session, hvor der kom rigtigt mange informationer man sjældent får.

Du kan finde sessionen her http://www.proinvestor.com/index.php?p=chathistory&la..

Du har ikke ret i at de er en one product company, for de har faktisk flere partnerskaber med nogle af verdens pharmaselskaber, hvoraf de lige fået milestones fra nogle af dem.

Deres stof er en Victoza konkurrent og de har nogle af folkene der også har været i Lundbeck, så det er nogle kompetente folk bag selskabet.

Deres børsnotering var lidt hovedkulds og kom vel nok på det værst tænkelige tidspunkt. Men de har et lavt burn og Lantus dealen er meget spændende.

Sanofi vil bruge Zealand til at i første omgang forlænge deres patent periode på Lantus. Indtil videre ser det ud som at alt kører på skinner, men der er jo altid meget stor risiko ved biotekinvesteringer, hvorfor man skal være forsigtig med at kigge for meget potentialet og holde risikoen for øje.

Men Zealand er et af de 3 mest spændende biotek selskaber herhjemmer. Måske i virkeligheden det mest spændende.

3/1 2012 00:27 investor1989 150608tusind tak. jeg syntes nemlig også den er lidt spændende, og har faktisk siden indlægget på EI suppleret yderligere op , hvilket har været godt da den er steget lidt.
jeg har jo selv en del interesser i biotek især i SPPI som jeg har rigtig rigtig meget i. Men også genmab og velo syntes jeg er interessant, og meget lidt i topo også. Det jeg syntes der er spændende med Zeal er at hvis du ser på Topo:
- mangler en Europa partner
- mangler bekræftense fase III i PTCL og bekræftende fase II og III i øvrige indikationer
hvis man ser på velo:
- mangler de novo resultater
- mangler stadig en partner
hvis man ser på genmab:
- har ikke kunnet finde partner til Z-mab

Her er zeal netop en undtagelse da de HAR en ekstrem god partner i Sanofi der styrer det hele fuldstændig. De har vist gode data og har allerede sendt registreringsansøgning afsted i europa. herudover er det et tysk selskab (indirekte lilly) de også har partner med.

Spørgsmåler er vel blot hvor hurtigt den nye kombination med lyxumia vil blive udbredt. Får ser du på lantus omsætning og ser på at zeal får 2 cifrede royalty af salget af hele kombinationsproduktet virker kursen altså latterlig lav. Herudover snakker vi ikke som flere andre biotekselskaber 2-3 ude i fremtiden med produkterne men snarer 0,5-1,5 år for både US og Europa3/1 2012 16:49 troldmanden 050672Hej investor1989

Lyxumia/lantus kombinationen ligger nogle år ude i fremtiden endnu. Fase 3 forsøget begynder først primo 2013. Så vi skal alt andet lige ind i 2015 før en mulig godkendelse kan komme.

Men lyxumia som solo kan blive godkendt her ultimo året så det første relle salg til patiente kan ske primo 20133/1 2012 16:54 investor1989 050674Har bare hørt rygter om at de måske vil sælge en dobbeltudgave, altså først en pen lantus og så en pen lyxumia. Inden deres kombinationsprodukt er godkendt.
Forstår bare ikke aktiekursen. HVIS kombinationsproduktet overtager lantus nuværende marked snakker vi jo salg på 5 mia EUR ?
lavede 2 cifrede royaltys vil ved 10 % være 500 mio EUR eller 3,725 mia danske kroner. Lige nu er kursen 1 mia dkk værd. Ved godt det er LAAANGT ude i fremtiden og at man aldrig bør kigge så langt ud, men syntes stadig kursen virker lav.3/1 2012 17:02 troldmanden 050675jeg tror ikke patienterne vil være så glade for at skulle stikke sig 2 gange lige efter hinanden. Og jeg er ikke sikkert på at lægerne vil udskrive den combo uden det er i en og samme nål

alt biotech er billigt i disse tider.Og det er zealand så sandelig ogsåTRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER