Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Zealand Pharma, 29 Maj kl 16.00 Læs mere her
      

Gruppeoprettelse


51543 faurschou 15/1 2012 13:13
Oversigt

Selv om interessen for grupperne vist er stærkt faldende, aå har jeg alligevel oprettet en gruppe (VSA).
Gruppens ide er, at medlemmerne skal overvåge et antal aktier (måske 5 hver), og så komme med en 'alert' når en af de overvågede aktier får en stærk stigning i handelsvolumen.
Grunden til dette er, at jeg mener, at ultra høj volumen er tegn på, at "smart money" er aktive, og når de er det, så kan der være, at der er en trendændring undervejs.
Selv følger jeg en 15 til 20 aktier, det er hvad jeg overhovedet har tid til. En del af dem jeg følger følges af mangte andre, så der er en del aktier, der aldrig får opmærksomhed, men som kunne være værd at kikke på.
Jeg uploader lige 3 eksempler på aktier, jeg gerne ville have fanget en volumenændring i, men desværre overvågede jeg dem ikke lige på tidspunktet (mest ærgerligt med H+H, som jeg har traded en del før).

Jeg havde tænkt mig selv at overvåge Zealand, H+H, Dantherm, DLH og svenske Sensys.

SENS.ST, ZEAL.CO

SENS.ST, ZEAL.CO

SENS.ST, ZEAL.CO
15/1 2012 13:36 actdk 051544Fin ide. Tror dog det kan være lidt svært i dem med helt tynd volumen, for der er man jo nødt til at købe over tid, hvis man vil have mange.


Smider lige et par kandidater jeg har på listen:

Terex
Cargotec (har dog problemer med at stige også, skal falde noget tilbage)
FLSmidth
IC Companys
Trina Solar

De er dog alle steget godt med markedet. Afventer et tilbagefald.15/1 2012 14:08 akademikeren 151546Hej.

Pludselig inspiration: Hvordan ville du definere ultra høj volume?

2 gange årlig gennemsnitlig volume? 5 gange? Det kunne jo være vi kunne lave noget hjælp til jer.15/1 2012 15:12 actdk 351548Måske man bare kan lave en liste sorteret efter hvor mange gange volumen er større end "normalvolumen". Normalvolumen er jo så et eller andet glidende gennemsnit.

Og når man så alligevel er i gang er det jo også interessant at vide hvordan kursen ligger i forhold til forskellige glidende gennemsnit, samt om de er stigende eller ej.

Kunne blive en helt fin teknisk scanner :)

Rkhanen lavede dem på et tidspunkt, men "vi" stemte dem ned i hans brugerundersøgelse, fordi de nok ikke blev brugt så meget - og så var de jo også forbundet med en hel del arbejde fra hans side.15/1 2012 15:13 actdk 051549Havde i øvrigt planer om selv at lave et excelark til formålet...15/1 2012 21:42 TeamGarlic 051561Netop actdk !
Burde være ganske enkelt at lave et Excel-ark, der importerer priser og volumen et sted fra og som gav en eller flere alarmer efter:
daglig volumen er over et snit
ugenlig volumen
månedlig volumen
osv.

På dne led burde det være muligt at scanne rigtig mange aktier for dette kriterie. Man kunne jo så udvide med alverdens andre beregninger og få et daglig/ugentligt fakta-ark med de facts man var interesseret i, hvis disse faldt inden for definerede kriterier.
Jeg har tidligere set et sådant ark fra Pegasus's hånd (skriver her desværre ikke mere).15/1 2012 15:32 Aspekulant 451550Det lyder helt sikkert som noget i kunne tilføje som parameter til jeres Aktie scanner. Derudover kunne man automatisere faurschou's ide om alerts, ved at man kunne overvåge aktier, på samme måde som man kan overvåge debat tråde og modtage mails.

Når softwaren er på plads kan det udbygges med flere parametre, som kryds af X-dages gennemsnit, higher-high på X-dage eller lign.

Definitionen af 'ultra høj' volumen vil jo være forskellig fra person til person, så vil give mening at man selv kan definere det når man opretter en alert.

Mht alerts, så giv mulighed for at de kan ses direkte på PI og ikke kun via mail. En mulighed for at bestemme emne tekst i mails ville også være værdsat, så det bliver let at filtrere og arkivere dem. (eks: 'Volume alert - %aktie%')15/1 2012 21:53 faurschou 051563Godt spørgsmål. For visuelt så stikker den høje volumen jo bare sit hoved frem, og derfor sidder jeg jo og stirrer på charts.
Hvis jeg skulle prøve med en simpel definition, så ville jeg sige, at ultra høj volumen er en volumen der er højere end de sidste 50 tidligere volumener (man kan også arbejde med de 200 tidligere).
En anden mulighed var mindst 20% højere end de 20 tidligere.16/1 2012 07:45 AnalyseThat 151586Det må vel være op til settings, som man selv bør kunne sætte, hvis du vil lave det smart. Men prædefinering er jo altid rart. Er ellers ret nem at lave som funktion - se på google.com/finance for inspiration.TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER