Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Pandora - hvor langt kan de nå op?


51856 Revilo 20/1 2012 14:46
Oversigt

Hvad er jeres forventning til Pandora aktien? hvor højt kan den stige endnu? Er vi ved at nå toppen for nu? Måske 110 er toppen..
Selv hoppede jeg i den ved kurs 48
Ville det være klogt at sælge nu?



22/1 2012 19:25 pauly 051948



Klogt eller ej, du har en god gevindst. Tag den hvis du er tilfreds, eller hold hvis du tror der er mere i den.

hvad vil ærge dig mest? Miste en del af gevindsten fordi aktien falder tilbage, eller det du evt går glip af hvis den fortsætter op?
Kan du svare på det, har du din strategi



23/1 2012 03:03 Readmylips 051954



Hej Revilo.

Tillykke, ikke noget så fedt som 100% gevinst på ultra kort tid. Der er ikke noget svar, ingen aner jo, hvad som skal ske. Flere aktieanalytikerer har været på besøg hos den nye ledelse, og det har givet store købsordrer, vurderer jeg, idet alle har fået et godt indtryk af dels forretningen og ledelsen. Flere store børsmæglere har pushet købsordrer hos de store kunder på PAN. Selv handler jeg meget udfra "let your profits run" hvis man rammer en guldåre, når det endelig sker. Problemet med dette er, at aktien da kan tage et stort dyk fra toppunktet - men vær glad for, at du ikke har solgt. Med så fed en gevinst ville jeg selv beholde aktien - alternativt, sælg halvdelen nu. De store investorer, som rykker aktierne er begyndt at kunne lide Pandora - og fundamentalt var de lave kurser en vittighed - den langsigtede værdi af selskabet var mange gange højere den de lave børskurser kunne retfærdiggøre. Hvis nogle har styr på hvad statestikken for short-positioner er - eller hvilke mæglere som har shortet den - og deres adfærd nu - så vil shortene snart begynde at likvidere en del (altså købe tilbage) mens de stadig har gevinst - hvilket tegner for yderligere stigninger. Alene hvis aktien pludselig IKKE shortes mere - giver jo mulighed for kæmpe stigninger. Det allerværste som findes er jo at se en stor gevinst forsvinde og til sidst blive til et tab.
Kort og godt - der er jo ikke noget svar - men ofte er "the trend your friend" - jeg ville selv være lidt mere grådig, fordi det er vilde stigninger, nogle store investorer presser den hidsigt op og til meget kraftigt stigende kurser og uden nyheder af betydning for aktien. Begynder PAN at stabilisere sig - eller sive over 2-3 dage - kan du jo overveje at smide den. Du skal helt gøre som dit temperament dikterer - vi ved jo ej om den går i stå, falder eller stiger herfra.



23/1 2012 14:47 kmen 051964



efter mine beregninger jeg lavede for Pandora for 2012 var at den som minimum vil komme op på 116,.., of når den nye direktør kommer vil den stige endnu mere



23/1 2012 23:02 Revilo 151979



Gode og interessante svar. Tak for det.
Jeg så mig godt tilfreds med stigningen på over 100% og min mavefornemmelse sagde at det var det mest fornuftige at sælge. Solgte alle mine papirer ved kurs 100 i fredags. Når nu jeg ser hvordan Pandora har bevæget sig i -11,78% i løbet af dagen er det en ekstra god fornemmelse jeg nu har.
@kmen: synes det lyder meget realistisk og mon ikke vi ser den stige igen inden for en kort periode. Men jeg er af den nu, og har ingen planer om at hoppe på igen.



24/1 2012 14:08 kmen 051994



helt forståligt, som kursen har været de sidste par dage.og vi skal huske at pandora er en virksomhed i vækst.



TRÅDOVERSIGT