Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

kursmål på 15-20 indenfor 9-12 måneder


52990 Camel 14/2 2012 10:38
Oversigt

Distributionssamarbejde med flere af de globale diagnostiske selskaber, der markedsfører egne analyseapparater, er fortsat under forhandling. Første aftale forventes indgået i første halvår af 2012."

For det fjerde bemærker vi, at selskabet tilsyneladende ikke har forstået at informere markedet om konkrete nyheder, som kan være kurspåvirkende: Blandt andet oplyses i det netop aflagte kvartalsregnskab, at der nu er indgået distributionsaftaler i Brasilien, Rusland og Indien.

For det femte var det negative cash flow fra driften i 3. kvartal kun 1,8 mio. kr., og vi ser derfor god mulighed for, at 4. kvartal kan blive første kvartal med positivt cash flow fra driften.

For det sjette tyder handelsmønsteret den seneste måned på, at der er en eller flere store investorer, der køber løbende op.

Det får Aktieugebrevet til at konkludere, at det er sidste udkald for at komme med på den første store optur, og har fortsat et kursmål på 15-20 indenfor 9-12 måneder



14/2 2012 11:49 investor1989 052995



Hvorfor henviser du til en gammel artikel??
De har jo lavet en ny i søndags med et nedjusteret kursmål???

Og de har jo selv sagt at de indstiller jagten på licensaftaler pga patentsagen!

Og hvorfor er der ingen aktiemarkering !!!!



TRÅDOVERSIGT