Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Magtkamp om Thrane & Thrane


55263 Kristensen 7/4 2012 15:16
Oversigt

Britiske Cobham kan nu oplyse at de har erhvervet 25,6% af aktiekapitalen i T&T. Dermed ser det ud til der er gået magtkamp om selskabet, efter buddet i første omgang blev afvist, især af selskabets stifter Lars Thrane. Så næste uge kan godt blive godt for de sultne T&T aktionærer.

http://epn.dk/teknologi2/tele/article2744149.ece



8/4 2012 08:56 fcras 055282




Cobham køber 25,6 pct af Thrane & Thrane

Søndag 8. april 2012 kl: 07:00

Den britiske Cobham koncern, der den 12. marts trak et bud på Thrane & Thrane tilbage - fordi bestyrelsen ikke bakkede et salg op, har nu sikret sig en aktiepost på 25,6 procent i den danske satellitkommunikationsvirksomhed

Dermed står Cobham nu ejermæssigt en anelse stærkere end den ene af selskabets to grundlæggere og nuværende hovedaktionær, Lars Thrane, der er erklæret modstander af et salg af virksomheden.

Cobham har købt aktierne af institutionelle investorer der angiveligt har ønsket at trække sig ud efter, at Thrane & Thranes bestyrelsesformand Valdemar Schmidt i sidste måned valgte at forlade sin post med øjeblikkelig virkning.

Kampen om magten i Thrane & Thrane har indtil nu fået værdien af selskabets aktier til at stige med knap en tredjedel.

Kilde: Thrane & Thrane
http://www.maritimedanmark.dk/?Id=13994

http://www.thrane.com/

Cobham Investor Relations Home
http://www.cobhaminvestors.com/

Cobham Tactical Communications and Surveillance in Grenaa, Denmark:
http://www.cobham.com/about-cobham/aerospace-and-security/about-us/tactical-communications-and-surveillance/grenaa.aspx




9/4 2012 07:55 fcras 155294



Fakta: Thrane-købere godt kendt i Danmark

07-04-2012 17:14 Britiske Cobham har erhvervet sig en fjerdedel af ejerskabet i den danske børsnoterede satellitkommunikations-virksomhed Thrane & Thrane. Her følger nogle fakta om det britiske firma.

*Cobham producerer blandt andet elektronisk udstyr til forsvars- og luftfartsindustrien, men er mest kendt som verdensledende indenfor lufttankning (air-to-air-refuelling).

*Det britiske selskab har drevet virksomhed i Danmark i mere end 20 år og har blandt andet leveret kommunikationsantenner til de danske F-16-fly.

*Cobham ejer en specialiseret kommunikationsvirksomhed i Grenaa ved navn Spectronic, hvis 65 medarbejdere arbejder med teknisk design og udgør en del af Cobhams forretningsenhed Tactical Communications and Surveillance.

*Virksomheden blev erhvervet i 2004. I 2010 var virksomhedens omsætning fordoblet til knap 160 mio. kr.

*Spectronic er leverandør af aflytnings- og overvågningsudstyr, og virksomhedens produkter anvendes af politimyndigheder, efterretningsvæsener og militære specialstyrker over hele verden i bestræbelserne på at bekæmpe terrorisme og kriminalitet.

*Cobham ventes i 2011 at have nået en omsætning på 1,9 mia. pund og det resultat før skat på 328 mio. pund.

http://borsen.dk/nyheder/investor/artikel/1/229800/fakta_thrane-koebere_godt_kendt_i_danmark.html#



TRÅDOVERSIGT