Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Zealand Pharma, 29 Maj kl 16.00 Læs mere her
      

Lidt Zealand spørgsmål


55903 investor1989 22/4 2012 14:51
Oversigt

Hej alle sammen. har lige et par spørgsmål/ tanker vedrørende Zealand som i måske kan hjælpe med.

1) Glæder mig til at høre bioseminaret fra PI når det bliver lagt op herinde.

2) Er der nogle af jer der har en del forstand på diabteres der kan give lidt sandsynligheder for at EMA godkender Lyxumia. Har læst op på resultaterne fra GetGoal studierne og for mig at se, ser det hele meget lovende ud. Så snakker vi 90%+, eller hvad tør i gætte på herinde?

3) Luxymia/Lantus behandlingen er først klar til at indrulle patienter primo 2013 når den nye pen fra Sanofi er klar hertil, så denne kombination er lidt ude i horisonten. Men hvad jeg har hørt lidt om og læst på, har begge selskaber en del forventninger, ikke bare til Lyxumia som enkeltbehandling men også som kombination med Lantus, hvor de blot gives af 2 omgange, altså i hver deres pen. Er det også noget i herinde har nogle forvetnninger til ?

For i så fald vil det jo være meget positivt, når Sanofi står med 35.000 Lantus sælgere klar :)

4) Jeg har først haft interesse for Zealand de sidste 6-10 måneder, hvor jeg er begyndt at læse op på den og har investeret en del i den og allerede har tjent godt på den. En af de ting jeg rigtig godt kan lide er direktøren David Salomon som jeg virkelig syntes virker kompetent og dejligt konservativ og nede på jorden i forhold til en biotekmand. men er der nogle ting jeg bør vide om ham der kan give ham et mere blakket ry, eller er det begrundet den tillid jeg har til ham?

5) Jeg mailede med deres IR chef for nogle uger siden, vedrørende deres cash position. Og også omkring deres fremtidige cash beholdning når Lyxumia er på markedet. Altså hvad finder de som en realistisk buffer at skulle have. Og det lød på hende som om at de ikke skulle bruge meget mere end de 400 millioner de har idag. Og kunne faktisk lyde lidt på hende, mellem linjerne at de, i så fald at Lyxumia godkendes af EMA i 2012 vil overveje at udbetale udbytte for regnskabsåret 2012. Hun gjorde det også klart at som situationen var idag foretrak de udbytte fremfor aktietilbagekøb fordi de gerne vil have mere omsætning i aktien.

Men alt i alt en meget spændende tid Zealand går i møde. Mener selv at en kurs under 100 før svar fra EMA er billigt og at aktien efter en godkendelse burde handles til kurs 150 eller omkring 3 milliarder i værdi. Hvis man ser på hvor hurtigt Victoza og Byetta er vokset fra lanceringen og med Sanofis store salgsstyrke in mente, mener jeg godt man kan tilladde sig at have nogle forventninger hertil. Og reelt, de milestones de allerede har fået, + måske 10-15 EUR fra BI og 10-20 $ fra Sanofi ved godkendelse vil vi kunne få 100+ i resultat for 2012.

Nå det blev nogle lange tanker, håber der er nogle af jer der deler dem :)23/4 2012 12:51 investor1989 055935Er der ingen som kan svare på disse spørgsmål???
Nå anyways, pengene vælter jo ind fra Zealand pt.TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER