Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

FLSmidth chart


56927 actdk 15/5 2012 20:23
Oversigt

Der har været lidt snak om FLS i dag. Også lidt om nogle der ligger på spring til at købe lange positioner. Så er mest til dem der handler på længere sigt.

Vil ikke kommentere det helt vilde, men der kom kraftig volumen ind på et stort fald. Senest det skete på en nyhed (bare omvendt) var på regnskab (upthrust), og siden er kursen jo faktisk faldet.

Denne gang er volumen så væsentligt højere og kan sammenlignes med august/oktober sidste år. Den er dog stadig i dyb nedtrend, så JEG ville vente på en positiv reaktion og købe på et tilbagefald. Indtil videre kan den sagtens falde yderligere.


Lige nu ligger den jo så i bunden af sin nedtrend-kanal og vigtigere i et tidligere bundområde af et range, så mon ikke gappet skal testes eller lukkes inden så længe? - dog ingen grund til at rushe ind fordi man er bange for den stiger fra en i min optik...


Er på min OBS-liste nu :−)

TA, FLS, FLS.CO




15/5 2012 20:45 actdk 056928



Og lige et weekly med samme niveauer (denne uge er naturligvis ikke slut).

TA, FLS, FLS.CO




15/5 2012 22:59 Rizla 056933



Hej Actdk .

Tak for chart/ta og gode råd . Tror du har meget ret i , at aktien står til yderligere fald .

Med mindre man ønsker at shorte den , er det nok bedst , at lade FLS dampe et stykke tid . De makroøkonomiske problemer sender den temmelig sikkert ned i en endnu lavere kurs i løbet af en uge eller to ?

Desuden kommer overtagelsen af Ludowici formentlig i løbet af juni/juli måned . Ved den lejlighed skal FLS ha`pungen op af lommen . Det forventes vel også , at gi`et ekstra dyk i kursen , da det ikke er småpenge vi snakker om ?

Mvh Rizla .



TRÅDOVERSIGT